Breek Drum n Bass: o.a. Maztek


line-up: Maztek + Madster + Breek residents + visuals by Les Projecteurs + MC Swift


Ook in 2014 ben je voor de beste drum n bass bij Breek aan het juiste adres!

 

Na een wederom geslaagde samenwerking met onze vrolijke vrinden van SAW, is het alweer tijd voor de eerste Breek van 2015! Eregast dit keer is een Italiaan die ramvette beats maakt waar je spieren bang van worden en hij wordt bijgestaan door een local hero die met zijn allround sets al menig Eindhovenaar heeft doen dansen.

- MAZTEK (Renegade Hardware/Dutty Audio | IT)
De in Rome geboren en getogen Matteo Cavo begon op jonge leeftijd muziek te maken als gitarist en percussionist, tot hij in 2004 drum & bass ontdekte. Al vrij snel besloot hij zijn eigen label Subculture op te richten waarop hij zelf verantwoordelijk is voor het gros van de releases. Hij verkreeg in 2011 flinke bekendheid met beats voor Dope D.O.D. waarbij hij hiphopbeats combineert met de rauwe stijl van zijn beukende drum & bass. Al snel volgt ook een deal met Renegade Hardware en in 2012 brengt Maztek zijn eerste single op het label uit. Sindsdien is hij een volwaardige 'member of the team' met eigen releases, verscheidene samenwerkingen en hier en daar een remix. Dit jaar was het dan toch echt tijd voor een album en daarin heeft de Romein zeker niet teleurgesteld. Met 'Three Point Zero' levert hij een dijk van een plaat af en dus werd het hoog tijd om hem eens uit te nodigen om met ons te feesten. 

- MADSTER (AEM | NL)
Wie zo nu en dan een bassfeestje in de omgeving bezoekt moet wel bekend zijn met deze Helmonder. Als ventje van 15 begon hij met produceren en 2 jaar later volgde ook het draaien. Sinds hij 2009 in aanraking kwam met drum & bass heeft hij al aardig wat toffe gigs gehad op feesten als Wish Outdoor en Give It Dub. Wat stijlen betreft laat Madster zich niet in een hokje plaatsen dus verwacht een set vol variatie met hier en daar een muzikale verrassing.

- MC SWIFT
Ook in 2015 is Swiftie weer van de partij om je op gepaste wijze door de avond te begeleiden!

- BREEK RESIDENTS
Verdere muzikale omlijsting komt voor de rekening van de vaste gasten.

- LES PROJECTEURS
De heren van Les Projecteurs hoeven zich inmiddels niet meer te bewijzen. Met deze usual suspects op de VJ-knoppen wordt elke rave een visueel feestje!