Sven Hammond


+ Bells of Youth


Sven Hammond

Voor de liefhebbers van The Black Keys en vette orgelsolo’s.

Een nieuw jaar, een nieuw album, en deels een nieuwe naam en sound. Sven Hammond Soul gaat vanaf nu door het leven als Sven Hammond, en klinkt nog net even heftiger en meer uitgesproken dan voorheen. Kleur bekennen heet zoiets. Maar geen zorgen, dat gebeurt wel gewoon in vertrouwde samenstelling. En in deze samenstelling gaat de Lucky no. IV Clubtour van Sven Hammond vanaf maart 2015 door heel Nederland. Een avondvullende show met af en toe een knipoog naar het verleden, maar vooral ook heel veel materiaal van het nieuwe album. 
 
Je zag de band wellicht al voorbijkomen bij DWDD of op een festival afgelopen zomer, maar deze heerlijke nachtclub tracks horen natuurlijk thuis in een niet al te groot zaaltje. En laat dat vanavond in de Effenaar nou net het geval zijn.
 

Bells of Youth
De vijf dames van Bells toveren nu al enige tijd een glimlach op je gezicht met hun bloedmooie indie pop. Weet je nog die afgeladen show in Café Wilhelmina? Precies! De liedjes zijn een combinatie van lentebloesem, pas geboren lammetjes en iets waarvan je spontaan zin in whisky en sigaretten krijgt. Wacht nog maar effe met die orgel solo’s Sven!