Heibel! met o.a. Breek + Onbeskaafd Beukwerk + D.U.S.T.


Drum 'n' Bass / Deep House / Liquid Funk / Disco / Techstep / Oldskool Breaks & Rollers / Tech House


Jake Handz (Breek) b2b Running At Idle (Onbeskaafd Beukwerk) + Raw Vision b2b Moosbach (Heibel!) + Rascal b2b Allgory Rhythm (D.U.S.T.) + gedoe door: Dasko


Ook in 2015 een hoop gedoe voor nop!

DJ: Rascal B2B Allgory Rhythm
Je eerste Heibel! dansje van het jaar doe je op de beats van Rascal & Allegory Rhythm (Depth Row Series). Deze twee heren van de D.U.S.T! crew hebben al diverse collabs achter de rug en staan garant voor een dikke dosis house uit hun eigenzinnige collectie van New York tot Berlijn en retour naar Chicago. Een goede reden om bij de aftrap te zijn van deze aflevering van Heibel!.
 
Raw Vision b2b Moosbach
Raw Vision is het alter ego van Eindhovenaar Sem de Rooij. Door Chicago en Detroit geïnspireerde deephouse is zijn ding. Je zag hem al op 7th Sunday, Fuckyouwerefromeindhoven en Tag festival, maar vanavond hoor je hem thuis, in zijn eigen stad. Semmie deelt vanavond de decks met  Moosbach. Deze baas zorgt met zijn tech house voor een meer dan goede sfeer op de dansvloer en we vinden het daarom heel tof dat hij er weer is.

DJ: Jake Handz & Running At Idle
Jake Handz: Was resident bij Club Flex Vienna, nu is hij woonachtig in Eindhoven en Resident bij Breek en Onbeskaafd Beukwerk. Running At Idle is oprichter van Onbeskaafd Beukwerk en resident bij Zinloos Geluid. Het is alweer te lang geleden dat we Heibel! ouderwets hebben afgebeukt met een portie genadeloze drum ’n bass en daar maken we vanavond direct een eind aan.
 
 

 

Stond eerder in