Uitverkocht

Rootsriders celebrate: BOB MARLEY 70


Integrale uitvoering van album 'Uprising'


met o.a. Mitchell Brunings + Giovanca + Unitedsounds Soundsystem + more to be announced


Rootsriders celebrate: BOB MARLEY 70

Vier de 70ste geboortedag van 's werelds grootste reggaester mee met Bob Marley classics en special guests.

Vanavond vieren we groots dat het 70 jaar geleden is dat de 'King of Reggae' werd geboren. En dat doen we vanzelfsprekend samen met Rootsriders, bekend van hun enerverende Tribute2BobMarley liveshows in de Effenaar.

Je hoort tijdens dit grote Bob Marley feest Marley’s magistrale album ´Uprising´, het laatste album dat Marley bij leven heeft uitgebracht. Hierop staan o.a. klassiekers als ´Redemption Song´ en ´Could You Be Loved´.

Er zijn voor deze gelegenheid zeer speciale gasten uitgenodigd, die de vocalen van Bob Marley zullen vertolken. Zo mogen we Giovanca verwelkomen en is Mitchell Brunings, bekend van The Voice Of Holland 2013, uiteraard ook weer van de partij. Dankzij zijn prachtige vertolking van ´Redemption Song`, kreeg hij wereldwijd erkenning en ontving hij zelfs Rita & Ziggy Marley's blessings.

Rootsriders begon in 2006 als een eenmalig herdenkingsconcert op de 25ste sterfdag van Bob Marley, maar is inmiddels uitgegroeid tot de bekendste en beste Bob Marley tributebands van de wereld. Of ze nou optreden in de rust tijdens de WK finale in Johannesburg in Zuid-Afrika, enorme shows geven op de Cariben of tijdens de vele shows in Nederland en elders in Europa; Altijd en overal reageert het publiek razend enthousiast op de energieke shows van deze gelegenheidsformatie.