Uitverkocht

ST8MENT presents: Synth & Beat


line-up: B-Front + Titan + Phuture Noize + Festuca + Brilliant


Zie ginds komt een gloednieuwe editie van ST8MENT weer aan en niet zomaar één!

Zie ginds komt een gloednieuwe editie van ST8MENT weer aan en niet zomaar één! ST8MENT Presents Synth & Beat pakt letterlijk en figuurlijk uit op 6 december 2014 met een snoeiharde line-up in de Effenaar Eindhoven. Het thema van deze nieuwe editie:Sinterklaas!

Synth & Beat is naast het thema ook nog een vette act op de avond, waarin de bezoeker bepaalt welke dikke hardstyle tracks in de schoentjes komen.

De line up van ST8MENT Presents Synth & Beat brengt een juten zak vol aan cadeautjes uit de hardere stromingen naar de Effenaar op 6 december. Brabantse vriend B-Front is het gehele jaar braaf geweest en hoeft 5 december dus niet mee naar Spanje. Hij zal dit op zaterdag 6 december vieren met een onvergetelijk optreden tijdens ST8MENT. Naast B-Front staat ook de misschien wel snelst groeiende artiest binnen de hardstyle op het muzikale programma; Titan! Deze raw-held is letterlijk kei hard aan de weg aan het timmeren en heeft zich binnen korte tijd genesteld binnen de aanstormende top van Nederland. Met zijn album “Demolition of Silence” toured Titan door binnen- en buitenland en brengt hij op 6 december een passend bezoek aan ST8MENT.

Naast bovenstaande raw-meesters pakt ST8MENT 6 december ook nog eens uit met Phuture Noize, Festuca en de lokale Brilliant! Phuture Noize werkt op dit moment aan een soort van mini-album in de vorm van een 8 tracks tellende EP waarvan het nodige werk voorbij zal komen op 6 december in de Effenaar. Festuca, the next boy in line, mag inmiddels steeds vaker ruiken aan het grote werk. Met optredens op Defqon, Q-Base en Decibel wordt dit talent klaargestoomd voor de grotere podia en zal hij laten zien op ST8MENT dat dit nooit meer heel lang kan duren. Brilliant zal de avond openen en de vocale ondersteuning ligt zoals altijd, in handen van de eigen MC Dash.