Bonzai Classics


+ Bonzai Harder


Gestoeld op de Belgische retro sounds van weleer, is Bonzai Classics een feest om niet te missen.

Na het uitverkochte succes van 2013 en 2014, keert Minority Events terug in de Effenaar met Bonzai Classics. Vanavond kan je weer genieten van die heerlijke oude Belgische sound en losgaan op de vetste classics van de bekende DJ’s uit de Bonzai stal.

De line up voor aankomend jaar blijft nog even geheim en zal in de komende weken onthuld worden. Feit is wel dat Eindhoven en omgeving weer los kan gaan op de Belgische retro sounds van weleer. Bonzai Classics is voor de ervaren partyganger een feest om niet te missen. 

Al 2 jaar op rij verkoopt Minority Events zonder enige moeite de Effenaar uit. Liefhebbers uit Nederland, Duitsland en België wisten de Effenaar te vinden om nog 1 keer los te gaan op die specifieke retro sound van vroeger. Bonzai Records bracht een breed scala aan muziek uit, waardoor de Bonzai achterban ook uit een breed publiek bestaat.

Minority Events wil hier dit jaar op inspelen door niet 1 maar 2 zalen te programmeren zodat elke fan aan zijn of haar trekken kan komen. Zaal 1 zal in het teken staan van alle legendarische hits die Bonzai heeft voortgebracht van retro naar groove en van techno naar hardtrance. Zaal 2 zal iets meer de diepte in gaan en een underground karakter krijgen. De echte oldschool Bonzai sound zal hier centraal staan.  

Inmiddels is Minority Events aangekomen bij de ‘Third Rebirth’ van Bonzai Classics met deze derde editie van dit succesvolle concept. Van een wedergeboorte van Bonzai is eigenlijk geen sprake aangezien de muziek al jarenlang voortleeft in de herinnering van de fans. Op veel feesten in binnen,- en buitenland krijgen mensen nog spontaan kippenvel wanneer zij de eerste klanken horen van de plaat ‘First Rebirth; tatatataaaa Bonzai!

De run op tickets was de voorgaande 2 edities enorm. Met de toevoeging van een 2de zaal denkt de organisatie aan de wensen van een nog grotere groep fans tegemoet te komen. Zorg dan ook dat je zo snel mogelijk je kaartje aanschaft, want de verwachting is dat deze avond wederom uitverkocht zal gaan.