Heibel! met BANGANAGANGBANGERS + Beumer + Ramb


Hip Hop / Drum 'n Bass / Deephouse / Disco / Club / Bass / Wobble Wobble / Elektronica


BANGANAGANGBANGERS + Beumer (Cafe Tuesday) + Ramb (Biki90 / Heibel!) + VJ Michael Gurovich


Een hoop gedoe voor niks!

Beumer
Ook wel bekend vanwege zijn lukrake rug tot rug sessies met Beum & Haas verzorgt Beumer dit keer een breed scala aan rollende beats, verrassende plaatjes en groupies! Aan ervaring geen gebrek bij deze café Tuesday held. Frisse house uit vervlogen tijden mixt hij moeiteloos met dampende discobeats van nu. Aan ervaring overigens geen gebrek, want deze gast zit o.a. achter café Tuesday en tijdens de aankomende DDW geeft hij een feest van maar liefst 7 dagen achter elkaar in LAB-1!

BANGANAGANGBANGERS
Een jaartje oud en nog altijd even smerig; BANGANAGANGBANGERS slingeren de goorste bass, hiphop en drum ’n bass naar je hoofd, gecombineerd met bananen, zweet, stickers en kapotte t-shirts. DJ trio Nasty Nesto, Franky2Times en Samuel Monty breken samen met MC ‘nooit-twee-gigs-dezelfde-naam’ de hele tent af. Ze waren te gast op 3FM, draaide als support van Adje, knalden op avonden als Slack, Ooh Shit en Fissa en organiseren ze bovendien het eigen BANGANA Invites. Maar ook festivals als WiSH, Peteyfest, Paaspop, Solar en Decibel moesten eraan geloven. Nu jullie nog.. Events are drama without some BANGANA!

RAMB
Deze eindbaas is losgebroken uit de Blaff Buddy roedel. Met bijna 2 meter aan mix talent een hele verschijning achter de decks. Ramb een talent noemen is eigenlijk onzin; deze kanjer heeft nog met Run DMC op de basisschool gechillt en heeft meer skills dan Grandmaster Flash in huis. Bij Biki90 weten ze er alles van, Ramb heeft echter nog niet solo op een Heibel affiche gestaan. Nu dus wel, tijd om te genieten van zwoele funk, beestachtige hiphop, dikke trap en een vleugje house.

 

Stond eerder in