Lampegats Liedjesfist


Farine + Blusswerruk + BJ & de Dirco's + Bjorn v/d Doelen & friends + Jan Jans en de kinderen + Niehaals + Ad v/d Aa + Bockelullo's + Dolle Dries en de Tony's + Is da Wa + Groep van Paul v/d Pas


De verkiezing van het beste Eindhovens carnavalslied!

Op zaterdagavond 10 januari 2015 vindt de eerste editie van het Lampegats Liedjesfist plaats in de Effenaar. Het Liedjesfist is de nieuwe, meer eigentijdse versie van de welbekende Rommelpot. De naam is veranderd, de locatie is nieuw maar het doel is hetzelfde gebleven: de verkiezing van het beste Eindhovens carnavalslied!

Tijdens het Liedjesfist gaan zangers en zangeressen onder live begeleiding van een band of kapel de carnavaleske strijd met elkaar aan. De optredens vinden plaats op het grote podium van de Effenaar, dus met professioneel licht en geluid. De enige voorwaarde voor de inzendingen: het moet een origineel en nieuw nummer zijn, zowel qua tekst als qua melodie. Het volledige regelement is te vinden op www.liedjesfist.nl.

De verkiezing van het Eindhovens carnavalslied start om ca. 19.30 uur. Na het bekend maken van de uitslag wordt er natuurlijk nog gezellig doorgefeest tot in de late Lampegatse uurtjes. 
Zorg dat jij er met jouw band, kapel of groep bij bent! Schrijf je nu in via info@liedjesfist.nl en wie weet zingt heel Lampegat in 2015 mee met jouw carnavalskraker!