Biki90's Oktoberfest


line-up: Marlon Kicken + Puinhoop Kollektiv + Blaf Buddy's + Der Fonz und Thomas + De Zingende Schlager + Thorsten von Lippe Biestenfeld + nog veel meer!


Lange tafels, zitten, lekker zuipen en een portie onvervalst top-entertainment de revue zien & horen passeren… Biki90 gaat het welbekende Oktoberfest vanavond eens goed op de kaart zetten.

Het Biki90's Oktoberfest wordt een dampende vleesmix van dj’s uit de Biki-stal, afgewisseld met luchtige live-acts en dat alles onder een Deutsche schlager saus.

Biki90 Dj Manshaft
Omdat niemand vrolijk wordt van een avond lang Deutsche hoempapa staat de DJ manshaft van Biki90 paraat om er een goed feest in te gooien. De jongens van Puinhoop Kollektiv, Banganagangbangers, Pluk van de Partyflat en de welbekende Blaf Buddy’s staan sowieso paraat. Der Fonz Und Thomas zullen op deze avond het Slagher quotum op peil proberen te houden. Meer namen volgen…

Onvervalst top-entertainment
Maar de echte sterren van de avond zijn de nu al spraakmakende live-acts die de mensen op de tafels gaan krijgen. Om een vast een slokje van de borrel te lichten, zowel De Zingende Schlager, Blusswerrukals het fenomeen Thorsten von Lippe Biesterfeld zullen de avond act de préséance geven. Maar ook hier worden nog mooie namen aan toegevoegd!


De Host... Nee Gij!
Aarle-Rixtels best and brightest gaat de avond in goede banen leiden. Dus ginne zorgen, 't komt allemaal goed!