Ares


+ Marone + AbdiNee & Nilovitch + Rizi


Succesvolle jonge rapper keert terug naar de Effenaar voor eigen show.

Eerder dit jaar was rapper Rens Ottema, beter bekend als Ares, al te zien tijdens het voorprogramma van Cody Simpson. Hij stal toen al menig meisjeshart, en komt terug - mét zijn eerste album - om te laten zien dat hij nog heel wat meer in zijn mars heeft.

Vol ambitieuze plannen begon rapper Ares afgelopen jaar aan de Rockacademie in Tilburg, maar al na een paar maanden liet hij de studie voor wat het was. "Ik dacht: ik kan hier nog vier jaar zitten, en dan heb ik een diploma. Beter kan ik nu gewoon aan het werk gaan." En dat heeft hij gedaan!  De 18-jarige rapper tekende een contract bij TopNotch, heeft aan de lopende bank boekingen en bracht zijn eerste EP ‘Zolang De Wereld Draait’ uit. Dankzij zijn najaarstour met collega-rapper Fotosynthese heeft heel hiphopminnend Nederland kennis mogen maken met het talent van Ares, want ook live staat hij meer dan zijn mannetje.

In het najaar zal zijn debuutalbum ‘Road Trip’ verschijnen, en de verwachtingen zijn hooggespannen: zowel OOR als 3voor12 hebben hem uitgeroepen tot een van de beloftes van het komende jaar. Dat hij deze verwachtingen ruim waarmaakt zal hij vanavond gaan bewijzen in onze kleine zaal!