It all started in the Nineties


It all started in the Nineties DJ team + hosted by: MC B.I.G.


Tijd voor een speciale editie van It all started in the Nineties in de Effenaar! De zesde editie van IASITN in de Effenaar zal herinnerd gaan worden als de Flodder editie! Maak een dansje met Tatjana, kruip in de rolstoel van opa of geniet van zelfgestookte Whiskey van Ma Flodder. Hopen dat Whiskey niet alles opdrinkt... Misschien dat de buurman ook wel even langskomt ;)

Naast dit speciale thema en alle gekkigheid hieromheen krijg je gewoon wat je van ons gewend bent.

It all started in the Nineties is een feest van herkenning met de vetste muziek uit de jaren ’90, van pop tot rock en van hiphop tot happy hardcore! Alle dansvloerklassiekers komen voorbij. Het ervaren ‘It all started in the Nineties DJ Team’ zorgt voor de muzikale invulling en het dak gaat er keer op keer weer af! De VJ ondersteunt het DJ Team met de heetste clips, de grappigste commercials en herkenbare (Flodder) filmbeelden uit de jaren ’90. Minority Events brengt elke editie het gevoel, de rages en de muziek uit de jaren ’90 terug.

Met inmiddels meer dan tachtig edities achter de rug kun je wel spreken van het bekendste jaren ’90 concept van Zuid-Nederland. Ook diverse festivals en grote indoorfeesten werden bijna letterlijk afgebroken door het DJ team. Heb jij goede herinneringen aan de jaren ’90? Dan mag je zeker niet ontbreken op dit feest! Trommel je vrienden van vroeger op, organiseer een reünie, bel je oude schoolliefde(s) en zorg ervoor dat jullie erbij zijn op 25 oktober in de Effenaar in Eindhoven op de komende editie van ‘It all started in the Nineties’! Dansen met Ma Flodder! :D