Uitverkocht

ST8MENT presents: Lost Boundaries


line-up: Code Black + Hard Driver + Endymion + Noisecult + MC Dash


Vanavond kent ST8MENT geen grenzen in de Effenaar met een gloednieuwe editie genaamd; Lost Boundaries! Na een korte zomerstop wordt het limiet van de hard dance weer opgezocht met een rauwe mix tussen epische melodieën van ‘aussie’ Code Black en de nieuwe ‘rawbeats’ van Endymion. 

Lost Boundaries
Grenzen zijn er om opgezocht te worden en ST8MENT geeft hier maar al te graag gehoor aan. Echter op één voorwaarde; zolang het maar hard genoeg is! De herkenbare en alom geprezen sound van ST8MENT staat deze editie weer centraal en knalt op vol volume uit de speakers van de Effenaar. ST8MENT gaat met Lost Boundaries naar alle uithoeken van de hardstyle scene met een mix van melodieuze en ongekend harde acts.

Line up
De line up bestaat uit twee oude bekende van de show, Code Black en Hard Driver, die inmiddels zijn doorgestoomd naar de absolute top van de hardstyle scene. De Australische Code Black produceert de een na de andere hit en wordt geroemd om zijn euforische sound met een lekker rauw randje. Hard Driver, zorgt altijd weer voor een dikke rawstyle sound en is momenteel druk bezig met het produceren van nieuwe tracks voor het opkomend Hard Driver album; Point Break!

Daarnaast mag ST8MENT een onverwachte act aan de line up toevoegen; Endymion! Uit de categorie hard, harder, hardst staan deze helden garant voor een stevige set in een nieuw jasje. Endymion heeft dit jaar namelijk een rawstyle switch gemaakt waardoor zij perfect binnen de ST8MENT grenzen vallen. Door verrassende samenwerkingen met Ran-D en Frequencerz zocht Endymion het randje van de rawstyle op en ontstonden er inmiddels al vette tracks als ‘Antidote’ en ‘Inexcusable’.

De line up wordt afgemaakt door het opkomend dj duo Noisecult. Noisecult heeft zich in de zomer van 2014 al op verschillende grote festivals mogen bewijzen en de recente hit ‘The Light’ heeft de deuren tot de hardstyle scene wagenwijd geopend. Een natuurlijke vervolgstap is een eigen plekje op de ST8MENT line up waar de frisse sound van Noisecult perfect tot zijn recht komt. De vocale ondersteuning van de avond ligt zoals altijd, in handen van onze eigen MC Dash.