Heibel! met Nachtlampen + Threshold + Raw Vision


Nachtlampen Soundsystem + Cees van Balen + Raw Vision


Een hoop gedoe voor niks!

Raw Vision is het alterego van eindhovenaar Sem de Rooij. Door Chicago en Detroit geinsipereerde deephouse is zijn ding. Je zag hem al op 7th Sunday, Fuckyouwerefromeindhoven en Tag festival maar vanavond hoor je hem thuis, in zijn eigen stad met het beste geluid van Eindhoven. 


Cees van Balen is met zijn lokaal beruchte Threshold avonden in P79, de kartrekker van de house en techno beweging in ‘s-Hertogenbosch. Afgelopen jaar heb je hem voorbij zien komen op events als: Solar, Graefenthal, 7th Sunday en Kindergarten. Cees zijn sets staan voor no-nonsense house en techno.

Gooi Boys Noize, Justice, 2many DJ's en AC Slater in de mix, schenk er een verfrissend nieuw sausje over en je hebt het geluid van Nachtlampen Soundsystem. Van oldskool zagen naar de nieuwe wobble.Tall Kid, Bram van Helden en Kinky Kevv bundelen hun krachten voor dit het Nachtlampen collectief wat garant staat voor feest met een rauw eindje. Deze boys draaien niet alleen tracks van anderen, maar ook in de studio zijn ze inmiddels hard aan het werk.

 

 

 

Stond eerder in