Uitverkocht

Typhoon + Koningsnacht


3FM presents: Typhoon - Lobi da Basi


+ aansluitend Koningsnacht


Het concert van Typhoon is reeds uitverkocht, maar er zijn nog tickets voor ons Koningsnacht festival met o.a. Superstijl, Gallowstreet, La Chiva Gantiva en De Tropen! Kijk hier voor meer informatie.

Allejezus, wat een feest maakte rapper Typhoon ervan op Lowlands. Zijn nieuwe album ‘Lobi Da Basi’ is al net zo’n feestje met blues, jazz en uiteraard puntige hiphop. Vanavond start de rapper de party met zijn band op de vooravond van Koningsnacht.

De 29-jarige Glenn de Randamie, beter bekend onder de naam Typhoon, begint zijn carrière al op 15-jarige leeftijd onder de vleugels van hiphopformatie Opgezwolle. Niet lang na het winnen van de Grote Prijs van Nederland als solo-act tekent hij een contract bij hiphop label Top-notch en in 2007 lanceert hij zijn solo debuut ‘Tussen Licht en Lucht’. Het album wordt bekroond met verschillende awards, maar het ware succes van deze rapper ligt op het podium, live. Op alle grote festivals, waaronder Lowlands en North Sea Jazz, wordt Typhoon een begrip. Met Lobi Da Basi wordt hij een een echte held!

Naar huis na de show Typhoon? Echt niet! Het feest gaat door tot in de vroege uurtjes, want het is verdomme Koningsnacht! Klik hier voor het complete programma van de nacht.