Blackout: o.a. Black Sun Empire + Misanthrop + Rockwell


line-up: Black Sun Empire + Misanthrop + Rockwell + Joe Ford + The Illuminated + MC Multiplex + Visuals by WERC


De grootste drum n bass fuif van het zuiden is terug met een kilerrr line-up!

Black Sun Empire

Neerlandsch dnb helden trio Black Sun Empire maken al jaren feesten en festivals (Lowlands, Dour etc) onveilig. Hun eigen Blackout avonden reizen ondertussen ook heel europe door en doen vanavond weer Eindhoven aan. Onlangs nog een remix album met remixes van bijna alle Black Sun Empire classics door artiesten zoals Noisia, Phace & Misanthrop, State Of Mind, Audio, The Upbeats en nog veel meer.

Misanthrop
Duitsers + Electronica is altijd een gouden combi geweest en dat bewijst Misanthrop keer op keer met sterke releases. Van techy rollers tot scheurende bass geluiden, alles passeert de revue. Met liedjes zoals de nieuwe single samen met Phace genaamd ‘Sex Sells’ op eigen label Neosignal is er een kans van 99,99% dat het knallen word tijdens zijn set.

Rockwell
Drum & Bass cliches overboord gooien is voor deze man geen probleem. Hij schuwt niet om te experimenteren met totaal andere genres en Detroit en 1_2_3_4 zijn daar een goed voorbeeld van. Hij heeft releases op O.A Renegade Hardware en Critical en is nu getekend bij Shogun Audio. Zijn reputatie als DJ liegt er ook niet bepaald om dus gaat het zeker een feestje worden!

Joe Ford
Met deze jonge engelsman vliegen de bassjes je om de oren, Nog niet heel erg lang bezig maar wel al releases op labels zoals Bad Taste, Inspected, Med School en nu ook op Shogun Audio timmert hij hard aan de weg. Onlangs had hij nog het liedje ‘The Mission’ met Tasha Baxter op vocals uitgebracht en dit kreeg veel support van grote namen. Ook stond hij in het voorprogramma van Noisia’s I Am Legion Project.

The Illuminated
Eindhovens eigen The Illuminated openen de avond met een partij sub waar je U tegen zegt, alleen dit keer niet op 140BPM maar op +/−174 BPM. Ze hebben de afgelopen tijd naast Nederland aardig wat in het buitenland opgetreden waaronder o.a Polen, Duitsland en Zweden en daarboven op staan ze dit jaar ook nog eens op Outlook festival in Croatie. Verwacht dikke duistere rollers waar je niet stil op kan blijven staan en aardig moeilijk van gaat kijken.