VoNK


line-up: Hank Long + Actitect (live) + Dubcult + Prognetive


Gratis toegankelijke fonkelverse, knapperige techno, met een lekkere en vertrouwde smaak, maar tòch anders. Gerijpt op Eindjes' vruchtbare bodem en te plukken in de Effenaar.

Het VoNKT weer! Na een heerlijke en te luie zomerstop is het nu hoog tijd voor een lekkere pot techno. Deze VoNK heeft er in ieder geval zin in, want die pot is tot de rand gevuld met maar liefst vier acts. Hank Long, Actitect Live, Dubcult en Prognetive serveren hun techno het liefst vers en knapperig. Komt dàt even mooi uit!


Hank Long
Hank Long kennen we vooral als iemand die een hoop Heibel kan maken. Daarnaast kennen we hem van The Longmen en Hank Long op Rambkoers. Zit er muziek in, dan kan Hank het draaien. Vanavond laat hij horen hoe zijn techno, vers uit de pot, klinkt.

Actitect
Actitect Live aka Joris Visser, maakt al geruime tijd deel uit van de Eindhovense technoscene, zowel bezoekend als producerend. Actitect Live is zijn laatste project. ‘Actitect brings his dynamic set with a musician-like approach: live synthesizers and live percussion combined with mixing, drumcomputers and effects’. En daar voegen we niets meer aan toe.

Prognetive
Na een muzikaal minder actieve periode begon Martijn Rooijakkers de stalen schijven wel héél erg te missen. Zijn laatste stappen voor de break, als Prognetive, leken steeds meer in de verslavende vierkwartsmaat te lopen. Een welgemikte overspringende VoNK is het teken waarop Martijn zijn Prognetive-schoenen weer aantrekt. En, oh toeval, die schoenen zijn gemaakt om te dansen ...

Dubcult
Menno Meeldijk is Dubcult en ook hij kent het Eindhovense klimaat van binnen en van buiten, bij dag en bij nacht. Professioneel gezien is Menno iemand van de interactie. Muzikaal gezien is dat niet anders. Dubcult’s techno verleidt je naar de dansvloer en eenmaal daar aangekomen snap je waarom Brabantse nachten altijd zo lekker lang duren. Dubcult draait, jij danst. Van dit soort interactie lusten we nog wel een paar potten.