Heibel! XL met o.a.: Puinhoop Kollektiv + Nachtlampen + Breek


electro / hip hop / house / minimal / techhouse/ techno / classics / funk


line-up grote zaal: Puinhoop Kollektiv + Gianni (Nachtdieren) + Jens Rasmussen (Café Tuesday) + ROOM 306 | kleine zaal: Chafu n Goma (Breek) + Pindakaas + Bram van Helden (Nachtlampen) + Hank Long + visuals


Een extra hoop gedoe voor niks!

Yes yes! Een nieuwe extra grote Heibel!. Iedere maand presenteren lokale dj's en feestorganisatoren zich tijdens een afwisselend opstootje in de kleine zaal, maar nu trekken ze het extra large en nemen de grote zaal over.

Room 306 residents (Spektral en Kobuz)
Dit collectief brengt je de heetste deep house en tech house geïnspireerd door de electronische helden van toen; Tom Dissevelt en Dick Raaijmakers. Zij maakten in room #306 en rond het Eindhovense Natlab van Philips muziek met de allernieuwste technieken. Experiment staat dus voorop, ook op het gebied van visuals.

Jens Rasmussen
Jens Rasmussen, dat klinkt Deens en dat is hij ook. Gelukkig studeert 'ie aan de Design Academy, zodat we ook hier in Los Eindjeless van zijn dj-kunsten kunnen genieten. Na een succesvol debuut op Heibel! gaat het hard. Zijn feestjes zijn een heerlijke frisse wind door het Eindhovense.

Nachtdieren
Nachtdieren is een evenement waarbij iedere editie een verschillende hoek van elektronische muziek belicht word, waarbij we graag (opkomende) dj's en artiesten uitnodigen om iets origineels neer te zetten.  Giannimal aka Mr. Nachtdieren aka Young Swag Soldier aka De Schoonzoon komt een cursusje sexy dansen voor gevorderden dit keer. Hij heeft de lekkerste platen rondom UK Bass uitgezocht om ervoor te zorgen dat deze avond een grote love story gaat worden.

Puinhoop Kollektiv
Puinhoop Kollektiv komt vanavond met een mix van de beste party muziek Heibel! even wakker schudden. Paaspop, Solar, 7th Sunday en Wish kunnen zich de rotzooi nog wel herinneren en Heibel! is het volgende doelwit. Er zijn alvast wat extra schoonmakers ingehuurd want dit gaat een puinhoop van jewelste worden.

Kleine zaal:
Het is vanavond XL wittewel, dus ook de kleine zaal wordt knokken. Knokken zonder fysiek contact natuurlijk, gewoon met die voetjes en handjes in de lucht. Hank Long is uiteraard van de party, maar ook dj’s van Nachtlampen, Pindakaas, BREEK.

Tijdschema
Hank Long - - 23:00 - 00:00
Bram van Helden - - 00:00 - 01:00
Pindakaas - - 01:00 - 02:30
Chafu n Goma - - 02:30 - 04:00

Stond eerder in