We All Love 80's & 90's + Remember the 00's


Het beste 80's & 90's feest vanavond in twee zalen met een speciale 00's area!

Op zaterdag 20 september 2014 is het de hoogste tijd voor de Eindhovense editie van We All Love 80’s & 90’s! Waan jezelf terug in de tijd met de meest geweldige hits en beelden uit de jaren 80 en 90 in een stijlvol aangeklede Effenaar.

Het is weer zover! De welbekende zuidelijke gezelligheid word gecombineerd met het beste wat de jaren 80 en 90 te bieden hadden. Een combinatie die garant staat voor een spetterende avond, waarbij alles in het teken staat van de leukste twee decennia ooit. Zo zullen de VJ’s beelden tonen van alle klassieke momenten van toen. Verlang jij ook zo terug naar die tijd dat je uit je dak ging op ‘Like a virgin’ van Madonna en er vrolijk op los moonwalkte en hiphopte? Het is allemaal weer up to date tijdens We All Love 80’s & 90’s! Beleef het totaalplaatje van de muziek, de videobeelden en natuurlijk de ouderwetse goede sfeer door je viewmaster. Zoek dus je beenwarmers op, laat je bakkebaarden staan en kom naar de Effenaar.

Zaterdag 20 september 2014 zal er tijdens We All Love 80’s & 90’s in de Effenaar ook weer een extra Remember the 00’s area zijn. Remember the 00’s neemt je een klein stapje mee terug in de tijd. De Remember the 00’s area herinnert je aan een paar jaar terug. In de kleine zaal kan je dansen op alle grote hits van de zeroes. De videobeelden herinneren je aan de tijd waarin je dagen lang YouTube filmpjes keek en al je favoriete clips aanvroeg bij The Box. Verlang je ook zo terug naar de hits van 00’s?