Heibel! met o.a Moosbach (Musique Unique) + Ron van de Kerkhof (Knekelhuis) + KLDR (Spatial)


techhouse / minimal wave / electro / techno / minimal


Een hoop gedoe voor niks!

Vakantiegeld al op? Gelukkig is het bij Heibel! altijd feest.

Vanavond wordt het relletje op de dansvloer geschopt door lokaal housebeest Moosbach, met de knekelhuis electro van Ron van de Kerkhof en butsen we alles lekker af met KLDR! 

De uit Eindhoven afkomstige Moosbach zorgt met zijn tech house voor een meer dan goede sfeer op de dansvloer en we vinden het daarom heel tof dat hij er weer is. Met zijn twee EP’s heeft hij interesse gewekt in het buitenland, dus zie hem nog bij deze editie van Heibel! voordat het te laat is.

Ron van de Kerkhof vertelt zijn muzikale verhaal op een complexe maar pakkende manier. Zijn electro en minimal wavegeluid is absurd, diep en vooral anders. Ron van de Kerkhof zet zich af van hapklare sets met makkelijke deuntjes. Hij baant zich een weg door kratten obscure vinylplaten waarop bijvoorbeeld Duitse, Franse, Russische of Libanese vocals hoogtij vieren. De kwaliteit en het karakter van zijn platenkeuze staat bij Ron voorop. Dit zorgt voor een zeer opzwepende set met een melancholische en vervreemdende knipoog.

In Den Bosch is SPATIAL collective al een gevestigde naam en na Heibel! kunnen ze Eindhoven ook bij schrijven. Rogue Trades en Hekkla combineren hun krachten tot KLDR waarmee ze hun techno/electro aan de man brengen. Een feestje organiseren kunnen ze wel daarom zijn ze de perfecte afsluiter voor deze editie van Heibel.

 

 

 

Stond eerder in