Moss


Beginners


Spannendste indie band van de lage landen geeft intieme show in kleine zaal.

In februari bracht Moss haar vierde langspelen 'We Both Know The Rest Is Noise' uit. Een spannende, avontuurlijke popplaat van een ongekende kwaliteit. En wie Moss ooit live zag, weet dat dergelijke termen niet alleen op de albums van de heren van toepassing zijn.

De afgelopen jaren schitterde Moss op alle festivals die er toe doen, van Lowlands tot Pinkpop, van De Wereld Draait Buiten tot Best Kept Secret en van Paaspop tot Motel Mozaique. Nu keert de band eindelijk weer terug naar de intiemere setting van het clubcircuit.

Beginners
Beginners is de nieuwe band van Susanne Linssen, violiste van Hospital Bombers en Awkward I. Lange tijd speelde Linssen de tweede viool maar afgelopen jaar trok ze de stoute schoenen aan en vroeg haar lievelingsmuzikanten om mee te doen. Die zeiden nog ja ook: Geert de Groot op bas (Claw Boys Claw, Scram C Baby, Solex), Maarten Kooijman op gitaar (Johan), Marit de Loos op drums (Caesar, Scram C Baby) en violiste Jacqueline van Hees. Bepaald geen beginners dus. In september verschijnt debuutplaat 'September Sunburn'.