Uitverkocht

The Sore Losers


+ Long Life Heads


The Sore Losers zijn 'on a winning streak' met hun dampende nieuwe album 'Roslyn'.

Yep, The Sore Losers zijn al een tijdje niet meer aan het verliezen en dat hebben ze zelf inmiddels ook door.

En de mensen die hun dampende set vanavond zien in café Wilhelmina merken dat ook snel genoeg. Hun nieuwe album ‘Roslyn’ staat weer vol met een moerassige mix van rock, country, blues, folk en garage. Live knallen ze die door de PA zoals alleen deze Vlamingen dat kunnen. Hard, vuig en meedogenloos.

Jack White fans gaan genieten van Cedric Maes’ geweldige gitaarwerk, meisjes gaan genieten van de coole looks van Jan Straetemans en muzikanten van de superstrakke ritme sectie met Kevin Maenen op bass en Alessio Di Turi op drums. Waarom alle namen van de band noemen vraag je je af? Omdat het ons opvalt dat alleen de drummer een naam heeft zonder ‘ae’ erin. Ach, een loser die het ziet.

Long Life Heads zijn de overblijfselen van Woody & Paul met het befaamde duo die aan de kar trekt. Dit keer geen americana en blues maar gepassioneerde en ongegeneerde 21ste-eeuwse grunge met een vleugje pop sensibiliteit. Het album laat nog op zich wachten maar als je de demo’s luistert snap je wel dat je dit snel live moet zien.