SAW: Distance + Billain + Posij b2b Burglar + Megalodon


devnik B2B Adder + MC Swift


Summer SAW! We knallen de zomer uit met een vanzelfsprekend dikke bassen editie van SAW!

Dit wordt alweer de 9e SAW editie sinds we in 2012 begonnen als de grote broer van Sine, maar dan met met meer focus op de rauwe/harde kant van de dubstep. Maar muziek ontwikkelt zich en zo ook SAW. Daarom hebben we in januari 2014 het SAW concept omgegooid. In plaats van alleen maar dubstep, richten we ons nu op meerdere genres binnen de bass muziek;  uitdagend, gevarieerd én natuurlijk diep, rauw en hard. Get ready!

LINE - UP:

∆ DISTANCE (Chestplate | UK)
Wij kunnen niet wachten tot deze dubstep pioneer zijn nieuwste dubs eindelijk weer in Eindhoven komt laten horen. Als je Distance nog nooit gezien hebt, is dit je kans. Hij is namelijk een van de grondleggers van de dubstep én hij is natuurlijk de big boss van Chestplate! Distance zijn roots liggen in de heavy metal en experimentele/ industriele muziek, wat goed is terug te horen in zijn unieke producties. Hopelijk zijn jullie klaar voor zijn beruchte rauwe set.

∆ BILLAIN (Bad Taste Recordings / Rise Audio | BIH)
Billain in Eindhoven? Jazeker ja! Deze producer uit Bosnië en Herzegovina staat bekend om zijn originele, creatieve en enorme donkere sounds. Zieke neurofunk voor de echte liefhebbers van harde drum and bass. Wil je je alvast voorbereiden? Check dan vooral een paar van zijn laatste producties, zoals; ‘Colossus’ en ‘Billain & Teddy Killerz – Wizard’.

∆ MEGALODON (Never Say Die / Subway | USA)
Deze man uit Los Angeles, San Fransisco, heeft in een korte tijd flinke impact gehad in de dubstep scene. Op vrijwel elk feestje hoor je tegenwoordig wel een of meerdere Megalodon kneiters voorbij komen. Zijn muziek wordt zo geliefd in Europa dat ie een tijdje geleden naar Nederland is verhuisd. Hij is druk bezig met nieuwe producties en heeft onlangs nog een toffe nieuwe track uitgebracht op het Never Say Die album. Megalodon heeft in onze ogen een hele eigen unieke sound, perfect om van SAW weer een hele dikke editie te maken. 

∆ POSIJ B2B BURGLAR (Division | NL)
Posij en Burglar zullen deze kant op trekken vanuit het hoge noorden om de zaal weer eens flink te verbouwen! Posij heeft onlangs nog zijn nieuwste EP uitgebracht op Noisia’s label; Division. Ga zeker even zijn track samen met Burglar checken: ‘Faya Lobi’.

 
∆ DEVNIK B2B ADDER (Underslung Audio / Subway | NL)
Als je de Nederlandse bass scene een beetje volgt, dan kunnen Adder en Devnik je niet ontgaan zijn. Deze twee artiesten hebben al menig releases en optredens op hun naam staan, zelfs in het buitenland. Ook zijn ze de residents van SAW, waar wij stiekem best trots op zijn! Ze zitten sinds kort beiden op het agency van Devnik’s Underslung Audio en blijven maar groeien. Devnik en Adder staan bekend om hun originaliteit, zowel in hun producties als in hun dj sets. Ook deze editie gaan ze weer een harde, experimentele bass set voor jullie neerzetten!

∆ MC SWIFT (Subway | NL)
Onze vaste host bij SAW, en niet zonder reden. Swift is in onze ogen een van de betere MC’s van Nederland. Hij weet als geen ander hoe je een set moet hosten!