Spectrum met o.a. Sunshine Jones (Dubtribe Sound System, USA)


in het kader van Roze Zaterdag


Sunshine Jones (Dubtribe Sound System, USA) + Deep Mouse + Zweistein (Cosmic Disco) + ANDRO Visuals + kleine zaal: Friso Classics


Spectrum met o.a. Sunshine Jones (Dubtribe Sound System, USA)

Op deze Roze Zaterdag veranderen 2 van de 3 pleinen om 21:00 uur van Roze naar Oranje.
De Effenaar biedt daarom vanaf 21:00 uur 2 keuzes: Doorfeesten met Friso Classics in de kleine zaal, of voetbal kijken in de grote zaal, waar om 24:00 uur Spectrum losbarst.

Voor Spectrum is er geen mooiere dag om uit je schulp te kruipen dan op Roze Zaterdag. Want Spectrum gaat niet alleen over de lekkerste beats, de dikste visuals en het fijnste gezelschap. Spectrum wil vieren dat we kunnen zijn wie we zijn. Altijd en overal, maar vooral deze nacht.

Spectrum is dan ook heel trots dat we voor deze Roze Zaterdag Sunshine Jones, de house legende uit San Francisco, te gast hebben. Deze oprichter van het befaamde Dubtribe Sound System reist de wereld rond met zijn bijzondere live dj sets. Live mixing, zingen, re-editing on the fly; letterlijk alles dat op de beat past, is house. Belangrijker nog: Sunshine Jones gelooft in de liefde. Maar Sunshine Jones snapt ook dat de liefde soms moeilijk is. Sunshine Jones gelooft vooral in jou.

Deep Mouse is het alterego van Mirwais Alkuzia. De man achter het urban concept Meet The Streets heeft heimelijk een enorme passie ontwikkeld voor deep house. Hij dropt op Soundcloud met enige regelmaat zijn heerlijke We Go Deep dj mixes. Nu we We Go Deep #6 hebben gehoord wisten we zeker dat Deep Mouse niet op deze Spectrum mocht ontbreken.

Zweistein zijn de mannen achter Cosmic Disco Records. Willem en Daniel hebben een fijne neus voor de lekkerste deep- en techhouse. Daarnaast hebben ze muziek uitgebracht op toonaangevende labels als DeepClass records, Crossworld en Shelving Music en opgetreden op het Amsterdam Dance Event, Wooferland festival en natuurlijk eerder in de Effenaar. Dit duo heeft inmiddels support gekregen van artiesten als Danny Tenaglia, Guy J, Alexander Robotnick, X-Press 2, Francois K en vele anderen.

Met je Spectrum kaartje heb je ook toegang tot Friso Classics in de Kleine zaal.