Effenaar 't Wasven


Bells of Youth + Jeroen Kant + James Wood


Fijne muziek, lekker eten en drinken in onontdekt paradijsje midden in de stad.

 

Verscholen achter de Berenkuil ligt een idyllisch groengebied met een boerderij, restaurant, een biologische bakker en een eeuwenoude boom. Een klein paradijs, nog onontdekt en toch midden in de stad. Wasven en de Effenaar zorgen op die plek voor fijne muziek en lekker eten en drinken. En jij zorgt voor een relaxte sfeer!

Deze editie op het programma: 

Bells of Youth 
Vijf langharige muzikale dames die bloedmooie pop liedjes zingen. 3FM Serious Talent, De Wereld Draait Door, Zwarte Cross en nu ook het Wasven. 

Jeroen Kant
Jeroen Kant woont in een oud vervallen, houten huisje ergens in Brabant. Omgeven door het groen, de rust en de stilte schrijft hij er prachtige Nederlandstalige liedjes vol liefde, humor en zelfspot.

James Wood
Talentvolle indie-folkheads uit Eindhoven. Na een mooi 2013 waar ze speelden in Het Kapel en Naked Song Festival aandeden staan ze vandaag op het podium met nieuw materiaal.

Tijdschema zondag 31 augustus:
14:00 - 14:45  Jeroen Kant
15:15 - 16:00  James Wood
16:30 - 17:30   Bells of Youth

Geen idee hoe je jezelf naar dit onontdekt stukje Eindhoven navigeert? Klik hier.
 

Dit optreden van Jeroen Kant en James Wood maakt onderdeel uit van Proud of the South, het gezamenlijke talentenprogramma 013, Effenaar, Gebouw-T, Groene Engel, Mezz en W2 Poppodium: www.proudofthesouth.nl