Cody Simpson


+ Ares


Australische wereldster brengt catchy en vooral heel zonnige popliedjes

LET OP: Koop je kaarten altijd via de officiële kanalen: Ticketmaster, of de eigen website van de artiest. Van tickets van andere sites of Marktplaats kunnen we de echtheid niet garanderen!

Tijdschema:
Deuren open: 19:30 uur
Speeltijd Ares: 20:15 - 20:45
Speeltijd Cody Simpson: 21:15 - 22:30
(Tijden onder voorbehoud)

Cody Simpson heeft iets met surfen. Zijn nieuwe single heet 'Surfboard'. En die single komt dan weer van het album 'Surfers Paradise'. Maar daar houdt het nog niet op, want al in de clip van zijn eerste single 'iYiYi' is hij met een surfboard onder zijn arm te zien. Tja, wat wil je ook van een 17 jarige jongen die geboren is aan de prachtige Gold Coast in Australië.

Veel tijd om te surfen heeft Cody zelf helaas niet meer. Binnen een jaar heeft hij twee albums uitgebracht die goed waren voor twaalf hitnoteringen, werkte hij onder andere samen met Flo Rida en Ziggy Marley en tourde hij ook nog met Justin Bieber. Daarnaast verscheen hij in programma’s als Ridiculousness, Punk’d en Dancing with the Stars.

We hebben hier dus met recht te maken met een artiest van wereldformaat. Ben er dus snel bij, want Cody Simpson surft maar één keer langs de Effenaar.

Meet & Greet tickets
Ben jij superfan van Cody Simpson en wil je aanwezig zijn bij zijn soundcheck op 27 juni, hem een hand geven, zijn handtekening of met hem op de foto? Dan kan dat! Met dit speciale Meet & Greet ticket (inclusief toegang tot concert uiteraard) krijg je dat alles en ook nog een extra fijne staplek voor het podium. De Meet & Greet Soundcheck Experience begint om 15.00 uur, tickets kosten € 100,00 en zijn vanaf vrijdag 10.00 uur te bestellen via deze website en die van Ticketmaster. Let op: OP=OP!

Ares
Zowel zijn eerste single ‘Regenboog’ als de eerste EP ‘Zolang De Wereld Draait’' zijn goed ontvangen en hebben de jonge mc een deal met gerenommeerd label Top Notch bezorgd. Dankzij zijn najaarstour met collega-rapper Fotosynthese heeft ook hiphopminnend Nederland kennis mogen maken met het talent van Ares, want ook live staat hij meer dan zijn mannetje. Bovendien is hij door o.a. OOR uitgeroepen tot één van de grote beloftes voor 2014. Vanavond opent hij voor Cody!