Uitverkocht

Milow


+ Yori Swart


Milow met vierde album terug voor prachtavond in de lichtstad.

Singer-songwriter Milow had even rust nodig en vertrok naar het voor hem vertrouwde Los Angeles om die rust te pakken. Maar al snel speelt de Vlaming in het voorprogramma van lokale helden, schrijft hij de ene na de andere song en ontstaat al snel een prachtig nieuw album: ‘Silver Linings’. Samen met producer Kevin Augunas (Gotye, The Black Keys en The Lumineers) schrijft en schrapt hij er lustig op los en komt tot tien tracks die hij in zo weinig mogelijk takes opneemt.

Resultaat van Milow’s Amerikaanse avontuur is een album dat niet klinkt zoals ‘Ayo Technology’ of één van zijn andere grote hits. Maar het klinkt wel als Milow, en zoals de titel al doet vermoeden zit er ook nu weer een sprankje hoop in zijn melancholische bitterzoetheid.


Yori Swart
Zelfs de naald die valt hoor je niet door de stilte heen als Yori Swart haar songs speelt. Swart klinkt als een oer-Amerikaanse die misschien wel als geen andere Europese artiest het gevoel van het American Songbook begrijpt. Laat je telefoon effe lekker in je zak zitten, het is de moeite.