SAW: o.a. Trolley Snatcha + Teddy Killerz + D2 + Requake


line-up: Trolley Snatcha + Teddy Killerz + D2 + Requake + Adder b2b Devnik


Killer line-up tijdens deze SAW met onder meer Trolley Snatcha en Teddy Killerz!

Het is weer tijd voor de tweede SAW van 2014! Het concept is met het nieuwe jaar omgegooid, met een bredere kijk op het bass genre. Denk aan Dubstep, Drum & Bass en UK Bass, als het maar hard en diep is!

∆ TROLLEY SNATCHA (Dub Police | UK)
Deze Britse baas gaat al heel wat jaren mee en heeft een grote bijdrage geleverd aan het dubstep genre, samen met zijn collega’s (o.a. Caspa en Subscape) van het Dub Police label. Als je een beetje into the dubstep bent, dan kunnen zijn hitjes je niet ontgaan zijn. Gruwelijke tracks als ‘Make My Whole World’, ‘Break Your Neck’, en zijn classic en onze all time Trolley favourite; ‘The Future’. Wij en veel van jullie hebben hem al een aantal keren mogen aanschouwen, er is geen twijfel mogelijk dat deze held de avond gaat slopen!

∆ TEDDY KILLERZ (OWSLA / Program| RU/UA)
Dit duo, afkomstig uit Rusland en Oekraïne, staat bekend om hun diversiteit binnen de EDM. Vorige editie konden ze door overmacht helaas niet meer komen, daarom laten we ze speciaal voor jullie deze editie alsnog overvliegen. Hun producties zijn voornamelijk gericht op bass en variëren van dubstep, drum & bass, breaks en lekkere vieze TRAP. Verwacht een harde set met veel variatie, waarbij stilstaan je niet zal gaan lukken.

∆ REQUAKE (Subway / Dubstar | BE)
Diepe dubstep vibes uit België. Dit duo brengt nu al ruim 4 jaar noemenswaardige dubstep tracks uit; ‘No Air’, ‘Creep’ met Brownz en ‘Whopper’ met niemand minder dan Badklaat, om er maar een aantal te noemen! Ze staan bekend om hun krachtige lage bassen en zuivere drumbeats, wat ze al aardig wat releases heeft opgeleverd op labels als Subway en Dubstar. Requake heeft al menig dansvloer laten trillen.. Daarom een tip voor jullie; train maar vast je Rage Face!

∆ D2 (Dubstar / Bassclash | UK)
Deze editie laten we ook de Britse D2 overvliegen. D2 is de man als het gaat om de kneiterharde dubstep sound. D2 is ook wel bekend onder zijn andere alias; Dash Total’D, waarmee hij zich meer op de ‘filthy side’ van de dubstep richt. D2 maakt de line-up van deze avond in onze ogen helemaal compleet. Wij kunnen niet wachten om zijn set te horen en te voelen. Kun jij ook niet wachten? Check dan alvast een aantal van zijn tracks als; ‘Ace’ en ‘Rat Trap’.

DEVNIK B2B ADDER (Underslung Audio / Subway | NL)
Deze twee Nederlandse producers staan al lange tijd bovenaan in de Nederlandse bass scene. Ze zijn de kartrekkers van SAW en zijn de laatste tijd ook hard aan de weg aan het timmeren met Devnik’s label Underslung Audio. Ze staan beiden bekend om hun originaliteit en ook nu kunnen wij jullie garanderen dat je een hele dikke experimentele bass set staat te wachten!

∆ MC SWIFT (Subway | NL)
MC Swift is voor ons dé MC die niet meer weg te denken is bij SAW en alle andere goede bass feesten in Nederland. Large up!