VoNK


Gwendolyn + Kliniek + Pete Saunders


Gratis toegankelijke fonkelverse, knapperige techno, met een lekkere en vertrouwde smaak, maar tòch anders. Gerijpt op Eindjes' vruchtbare bodem en te plukken in de Effenaar.

Die veel te lange break is bijna voorbij. Nog een paar tellen en die schuif gaat weer HE-LE-MAAL open! Wie er de vorige edities bij was, weet het. Techno is back! Sterker nog, het is nooit uit Eindhoven weggeweest. Want ook de tweede VoNK van dit jaar staat bol van de kwaliteit, vers uit de achtertuin.

Gwendolyn Hermes, heeft de draaitafels in het Zuiden des Lands getemd. Inmiddels draait ze haar hand niet meer om voor een retestrakke technoset waar de vonken vanaf spatten. Hogeschool-techno, op smaak gebracht met een vleug Berlijn en een dot tech-house. Wie proeft, wil meer.

Als Kliniek hebben Bram Gerards en Anco Teurlings hun platen al op menig lokaal technofeest gedropt. Na lang intensief zoeken en experimenteren, hebben zij nu het punt bereikt waar geen zijlijn tegenop gewassen is. Vanavond geen tijd voor reserves. Tijdens Operatie VoNK legt Kliniek het volledige arsenaal bloot: de vette, de moddervette en de übervette tracks.

De tijd dat techno-talent nog lastiger te vinden is dan een gratis parkeerplaats is gelukkig voorbij. En tussen al dat moois is ons oog en oor gevallen op Pete Saunders aka Sander van der Heijden. En als we het dan tòch over de nieuwe Captains of Techno hebben, dan is Pete Saunders er ook zo een die we de komende tijd vaker aan het roer kunnen verwachten.