Uitverkocht

The Rambler benefiet: o.a. Peter Pan Speedrock + Def Americans


line-up: Peter Pan Speedrock vs Four Headed Dog + Def Americans + Black-Bone + The Galactic Lo-Fi Orchestra + Hillbilly Hayride


The Rambler benefiet: o.a. Peter Pan Speedrock + Def Americans

Vijf Eindhovense bands en de Effenaar slaan de handen ineen voor een rockend benefiet voor de eigenaars van The Rambler!

Met het verdwijnen van The Rambler heeft Eindhoven een plek verloren waar de rock ’n roll nog intens beleefd werd. Waar het zweet en bier nog regelmatig van de muren droop. En waar vele Eindhovense muzikanten hun podiumdebuut maakten.

Ook voor de Effenaar was The Rambler een partner in crime als het om rock ’n roll ging. Zo organiseerden we samen Coffin Carnival, stonden tijdens Hit The City de bands met een rauwer randje in The Rambler en bracht het café de optredens van o.a. Drenge en Night Beats onder.

Samen met vijf Eindhovense rockbands organiseert de Effenaar een benefiet voor de eigenaars van The Rambler (Peer en Lotte) om hen een financiële steun in de rug te bieden. Alle bands hebben net als de Effenaar een lange relatie met The Rambler. Het is naast een benefiet dan eigenlijk ook een eerbetoon aan de ondernemers die hun nek hebben durven uitsteken voor de Eindhovense rockscene, en zeven jaar lang zijn droom heeft kunnen verwezenlijken. Een droom waar veel bands en bezoekers van hebben genoten.

Hillbilly Hayride
De naam zegt eigenlijk genoeg: goudeerlijke hillbilly gemaakt met de juiste instrumenten: contrabas, mandoline, banjo en gitaar, lapsteel en ukelele.

The Galactic Lo-fi Orchestra
Muzikale ADHD’er Michel Geelen is geen onbekende op de Rambler planken. Met The Galactic Lo-fi Orchestra maakt hij aanstekelijke feelgood-popliedjes met het leven zelf als inspiratiebron. 

Black-Bone
Old school hardrock gemaakt met nieuwerwetse energie. De voorprogramma’s leigen er niet m: Deep Purple, Status Quo, Slash en Chickenfoot.

Def Americans
De beste Johnny Cash coverband uit het zuiden. Wat zeggen we?! Van Nederland. Wat zeggen we?! Van de wereld! Met goedkeuring van broer Tommy Cash.

Peter Pan Speedrock vs Four Headed Dog
Een benefiet voor The Rambler is niet geslaagd zonder de band waar het allemaal mee begon: Peter Pan Speedrock stond in het openingsweekend op de planken. Vanavond spelen ze een set van zowel PPSR hits als ook Four Headed Dog!

Het tijdschema voor zondag:

16:00 zaal open
16:30 - 17:00 Hillbilly Hayride
17:20 - 17:50 The Galactic Lo-fi Orchestra
18:10 - 18:40 Black-Bone
19:00 - 19:45 Def Americans 
20:15 - 21:00 Peter Pan Speedrock & Four Headed Dog
 
Alles is uiteraard onder voorbehoud