It all started in the Nineties


It all started in the Nineties DJ team + hosted by: MC B.I.G.


It all started in the Nineties weer op Eerste Paasdag plaats in De Effenaar.

De combinatie Effenaar, het concept ‘It all started in the Nineties’ en 1ste Paasdag lijkt inmiddels een gouden combinatie. Het jaren ’90 concept van Minority Events weet haar weg traditiegetrouw in het Paasweekeinde te vinden naar het Eindhovense poppodium. Dat Eindhoven en omstreken graag gebruik maakt van het Paasweekeinde om een avond extra te stappen blijkt wel uit de succesvolle voorgaande edities. Minority Events besteed altijd veel aandacht aan decor en entertainment zodat De Effenaar verandert in een heus level uit Super Mario Bros.

Veel mensen denken met heimwee terug aan de jaren '90. De wereld en vooral de muziek is veranderd sindsdien. Alleen Ludo en Janine Sanders doen je nog terugdenken aan deze heerlijke tijd. Waar we vroeger eerst enkele minuten moesten inbellen voor we op internet konden, kunnen we tegenwoordig geen 5 minuten meer zonder onze mobiel. Urenlang speelde je eind jaren '90 het spelletje snake op je Nokia 3210 en keek je in het weekend stiekem naar Sex voor de Buch.

Nu ben je ouder en waarschijnlijk op de leeftijd dat je denkt aan trouwen... waar is de Honeymoon quiz als je hem nodig hebt? De beveiliging van Jerry Springer fouilleert je grondig aan de deur want als je wilt deelnemen aan de Mega Blubber Powerrace mag je geen scherpe voorwerpen bij je dragen. Minority Events brengt eenmalig het gevoel, de rages en de muziek uit de jaren '90 terug. Trek op 20 april nog één keer je oude trainingspak uit de kast voor dit onvervalste feest vol met herinneringen.

Wanneer je goede herinneringen hebt aan de jaren ’90 mag je niet ontbreken op dit feest. Trommel je vrienden van vroeger op, organiseer een reünie, bel je oude schoolliefde op en zorg dat ze er bij zijn op zondag 20 april!