Popquiz Marathon


+ De Nacht van de Popquiz met dj Rob'a'billy


Legendarische popquiz in marathonvorm, in maarliefst 7 steden gelijktijdig.

Op 28 mei vindt er weer een nieuwe editie plaats van de Popquiz Marathon in Eindhoven. Ook dit jaar kun je weer op verschillende locaties rondes spelen met diverse thema’s. Of je nu een disco queen of een nineties bitch bent, er is altijd ergens een ronde waarin je kunt uitblinken!

Tussen 19.00 en 20.00 kunnen de vouchers in de Effenaar worden ingewisseld voor het startpakket en de stempelkaart voor het hele team. Elke ronde op elke locatie is anders en je kunt dus helemaal je eigen quiz samenstellen zonder dat je twee keer dezelfde vragen krijgt voorgeschoteld.

Alle punten worden keurig bijgehouden en rond middernacht wordt in Effenaar het winnende team bekend gemaakt. Je kunt de quiz alleen winnen als je aan minimaal drie rondes op twee verschillende locaties hebt meegedaan. Aansluitend vindt in Effenaar een Popquiz Party plaats. Kaarten zijn online verkrijgbaar en aan de kassa en je hebt één kaart per team nodig.

Early Birds actie – meer kans op de overwinning!
De eerste 100 teams die zich aanmelden krijgen in de week voor de start van de marathon een overzichtje van alle verschillende rondes van de Popquiz Marathon. Daarbij krijgt je team een duidelijke uitleg wat de verschillende thema's inhouden. Alle andere teams moeten het alleen doen met de vaak bijzonder vage omschrijving op het blokkenschema. Een groot voordeel bij het uitstippelen van je quizparcours dus!

Koop op 7 maart direct je teamkaart en mail het ticketnummer + de plaats waar je meespeelt door naar info@popquizmarathon.nl.

* De early bird-actie is geldig voor alle deelnemende steden. Het maakt niet uit voor welke stad je een teamkaart koopt, als je een van de eerste 100 mensen bent die naar het bovenstaande adres mailt, ontvang je het rondeoverzicht.

Reglement
- Per team heb je één kaartje nodig
- Een team mag uit maximaal 5 personen bestaan
- Een team kan alleen meedoen met een geldige stempelkaart
- Elk team moet aan minimaal 3 rondes op 2 verschillende locaties hebben meegedaan om te kunnen winnen
- Als een team aan meer dan 3 rondes heeft meegedaan, tellen de laagste ronde scores niet mee
- Het gebruik van telefoons en/of computers is ten strengste verboden, dus geen Shazam of Soundhound!!
- Alleen teams die hun (volle) stempelkaart voor 23:40 inleveren bij Effenaar, maken kans op de overwinning
- Het team dat een ronde wint krijgt 10 bonuspunten. Het loont dus de moeite op zoek te gaan naar de rustigste locaties
 

KOOP VOOR 1 MEI JE TEAMKAART EN ONTVANG PERSOONLIJKE RUGNUMMERS
Op veler verzoek kun je ook dit jaar weer je persoonlijke rugnummers ontvangen, als je tenminste op tijd je teamticket koopt natuurlijk!

Wat moet je doen?
Simpel. Koop meteen je teamkaart en mail vóór 1 mei je teamnaam + ticketnummer + de stad waar je mee gaat spelen naar info@popquizmarathon.nl, dan krijg je op 28 mei vijf rugnummers met je teamnaam erop gedrukt! En je hoeft zelf niet met veiligheidspelden te gaan sjouwen, want die doen we er gewoon ook nog voor je bij.