Latin Lovers


line-up: La Fuente + Franky Rizardo + Roul and Doors + Chris Rox + Jasper Clash + MC Dirty B


Spectaculaire lancering van Latin Lovers in de Effenaar!

Latin Lovers heeft er weer een nieuwe locatie bij in Eindhoven en wat voor een... vanavond gaat het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland haar debuut maken in een van de grootste poppodia, namelijk in de Effenaar!

Latin Lovers host een zomerse, tropische en vooral heerlijke dansbare avond met de lekkerste latin-house samen met de artiesten La Fuente, Franky Rizardo, Roul and Doors, Chris Rox, Jasper Clash en MC Dirty B!

Latin Lovers en de Effenaar in Eindhoven zijn nu al twee handen op een buik. De mogelijkheden in dit grandioze poppodium zijn enorm en daarom zal Latin Lovers deze avond ook uiterst groots uitpakken. Met nieuwe decoratie wordt de Effenaar omgetoverd tot een jungle waar ze in de Amazone jaloers op kunnen zijn!

La Fuente
Wanneer je denkt aan Latin Lovers in Eindhoven, dan denk je maar aan 1 dj... La Fuente! Deze mooiboy met afro (of staart?) uit de regio heeft bewezen prima uit de voeten te kunnen op Latin Lovers en draait graag bij dit zomerse concept! Met La Fuente schijnt altijd de zon!

Maar ook Franky Rizardo, die bezig is met een opmars langs alle landen in de wereld met het beroemde label Defected, maakt altijd graag tijd vrij om een dozijn trommels te droppen. Gelukkig is dit niet alles, want Roul and Doors zijn er ook bij! Het meest energieke back 2 back duo en de sensatie van vorig jaar (en dit jaar) met hits als Blackout, Elements en Sir Ali (Turn It Up) gaan de dj booth van Latin Lovers rocken zoals alleen zij dat kunnen. De line up wordt compleet gemaakt met de residents Chris Rox & Jasper Clash en de avond zal gehost worden door MC Dirty B.

OOK IN EINDHOVEN: LADYTICKETS!
Voor deze editie zijn ze er weer, de Ladytickets! Voor een bedrag van 17,50 euro kunnen alleen de dames Ladytickets bestellen en kun je samen met een andere dame naar binnen. 1 Ladyticket is dus geldig voor 2 dames! Omdat het alleen voor dames is, zal hierop worden gecontroleerd aan de deur. Er zijn maar exclusief 100 Ladytickets beschikbaar dus wees er snel bij!