Berget Lewis


+ Solange Rose


Top zangeres Berget Lewis staat met fantastische nieuwe plaat vol rockende soul op doorbreken!

Ze draait al een tijdje mee, maar pas nu heeft Berget haar stem gevonden. Na jaren van muzikale en persoonlijke ontwikkeling is ze met haar nieuwe album ‘Berget Lewis’ waar ze altijd al heeft willen zijn. Op haar nieuwe plaat zingt ze openhartig over de diepe dalen en hoge pieken die ze meegemaakt, verpakt in emotionele ballads, dampende rocknummers en soul stampers.

Berget brak in 2007 door met haar nummer Deeper Love, die maar liefst in zeventien landen uitkwam. Toen ze datzelfde jaar samen met Edwin Evers het eerste seizoen van het TV-programma ‘Just The Two Of Us’ won, was ze in één klap bekend. Niet veel later volgde haar debuutalbum, die enthousiast werd ontvangen.
Sindsdien staat Berget zowel in binnen- als buitenland op de bühne met de bekendste artiesten en gaat ze als soloartiest de theaters af. Daarnaast vertolkte ze in 2012 de rol van Maria in het televisiespektakel ‘The Passion’ en won ze de titel ‘beste zangeres van Nederland’.

Nu is het tijd om haar nieuwe nummers live ten gehore te brengen. Wat je kunt verwachten? Alles is anders. “Ik zing anders, mijn muziek is anders, je ziet gewoon een compleet nieuwe Berget” , aldus Berget. Een avond vol verrassingen dus!