Frisofeest: datinGshow


Beats & Sfeer

 

All you need is love bij deze editie van het Frisofeest. En mocht je nou geen liefde thuis hebben liggen, dan is deze  maand de uitgelezen kans om de liefde op te doen op het Frisofeest van 28 maart! Vanaf 23.00 staan de deuren van de grote zaal weer open en kleurt het Frisofeest rood en wit voor de liefde en de onschuld. Het is tijd voor de jaarlijkse Friso Datingshow!

Het Frisofeest is al ruim 21 jaar een toonaangevend LHBT-feest waar iedereen welkom is om een geweldig feest te hebben. Samen met de Effenaar bouwen we een feest van formaat en met behulp van onze DJ’s Jerry Frisky en Suzy Q zal niemand stil kunnen blijven staan. Wie gun jij allemaal de liefde? Neem al je vrienden mee en zorg dat dit de beste, meest romantische feestavond van het jaar wordt.

Want  het is weer tijd voor de jaarlijkse datingshow! Bij binnenkomst krijgt iedereen een nummer opgeplakt. Zie je nou gedurende de avond die ene chick waar je zo warm van wordt of die dude met wie je wel sterren zou willen kijken, dan kan je haar of hem een bericht sturen en het adresseren aan het nummer. Nog nooit was daten zo makkelijk en zo leuk!

Het Frisofeest kleedt zich in rood en wit. De liefde en de onschuld, want onschuldige engeltjes, dat zijn we natuurlijk allemaal. Kleed je vooral ook in deze kleuren en dan zal de liefde ongetwijfeld overal aanwezig zijn.

Tot de liefde, tot het Frisofeest!

Stond eerder in