Breek Drum n Bass: o.a. Mefjus


Line-up: Mefjus (AT) + NCT (NL) + The Illuminated + Jake Handz + Chafu N Goma | MC: Swift | visuals by: Les Projecteurs


Breek is terug met enkele verse namen in de crew en een knallende derde editie onder het nieuwe concept. Wij wensen Proxima en Dystal veel succes en voorspoed op hun volgende avontuur, en verwelkomen vervolgens Chafu N Goma en The Illuminated als nieuwe residents naast Jake Handz. En na twee edities met respectievelijk twee legendarische namen bovenaan de line-up is het dit keer tijd om de spotlight te richten op één van de meest veelbelovende drum & bass artiesten van de laatste jaren! 

- Mefjus
De uit Oostenrijk afkomstige Mefjus heeft zich de afgelopen jaren in rap tempo in de kijker van menig drum & bass liefhebber gespeeld. Met zijn verfrissende techy sound is hij sinds zijn release op het Neosignal van Phace & Misanthrop in 2012 al bezig aan een onwijze opmars en met goed recht: na een geweldig debuut op Critical met "Signalz" en het bottenbrekende "Mythos" met InsideInfo op Virus, rondde Mefjus een prachtig 2013 af met de Contemporary EP waarop ook onze landgenoot Icicle nog voorbij komt. Oh jongens, dat wordt smullen!

- NCT

Tweede gast van de avond is NCT, een duo uit Leiden dat eveneens een geweldig jaar achter de rug heeft. Voor Jeroen & Alexander bracht 2013 niet alleen een paar hele toffe releases op onder andere Liquicity, maar daarnaast leken ze haast niet van de Liquicity line-ups af te meppen! De jongens hebben een voorliefde voor melodische drum & bass maar hoeven echt niet meer te bewijzen dat ze eigenlijk elke stijl wel aankunnen. In 2014 zetten ze hun stijgende lijn stug door en we zijn blij om hen op 3 mei te mogen verwelkomen.

- MC Swift

Host van de avond is MC Swift, die je kan kennen van onder meer Subway, PRSPCT, Major League, Blendits of misschien gewoon een van de verschillende keren dat hij al eerder in jullie vertrouwde Effenaar stond. Laat het maar aan deze gast over om je door de avond te begeleiden, dat komt wel goed!

- Jake Handz / Chafu N Goma / The Illuminated

Uiteraard zijn ook dit keer de Breek residents weer van de partij: met de jullie reeds bekende mixmaestro Jake Handz, rookies of the year Chafu N Goma en kersverse organisatoren The Illuminated is het team klaar voor het volgende level. Laat zien dat je een vriend van Breek bent en kom op tijd!