Kraak & Smaak


+ KOFFIE


Voor de vijfde keer swingen op de fijnste funky house van Kraak & Smaak.

Kraak & Smaak is bekend  vanwege hun swingende liveshows en staan overal ter wereld op de grootste festivals, zoals We Love Space, Glastonbury en Coachella. Funk, house, soul, electro, geen genre gaat niet door de ‘krek en smek’ blender, maar de substantie die eruit komt is altijd elastisch en lekker vloeiend.

Het dj duo bracht in 2003 hun eerste single uit en scoorde wereldwijd hits met tracks van albums als ‘Boogie Angst’ en ‘Plastic People’. Afgelopen jaar kwam daar het fantastische ‘Chrome Waves’ nog bij en er was meteen dansvloerknaller: ‘The Future Is Yours’. Wij mogen Kraak & Smaak voor de vijfde keer verwelkomen, ditmaal in de kleine zaal. Dat belooft dus weer een knallend maar intiem feestje te worden!

KOFFIE
Over een feestje gesproken.. KOFFIE komt wederom onze kleine zaal vullen met West Afrikaanse grooves van de hoogste plank. De zomer begint al te kriebelen en met deze geoliede machine ga je nog meer hunkeren naar het aankomende festivalseizoen. Bekijk de video hieronder en oefen alvast je danspasjes!