Heibel! De Extra Dikke Polonaise Editie


Ghetto Bingo + Les Beats + Rambkoers + Obscure + Onbeskaafd Beukwerk + Pindakaas + nog een hoop meer gedoe voor niks


Wij vieren feest dus weg met de malaise. Want nu is het tijd voor de polonaise... Heibelstyle!

Alaaf! Hedde gij oew paard al aan de gang? Hedde er al een indrinkpolonaise opzitten? Of bende de carnavalskrakers al weer vies beu? Carrrrrnaval, het feest der gezelligheid, gekheid, bezopenheid en hoempapa. Wij van Heibel! maken het feestje nóg een stukje leuker, want tijdens De Extra Dikke Polonaise Editie vervangen we de Hoempapa voor heuse bangers, lekkere tunes en knallers!

2 zalen vol brabantse dj-helden gooien in naam van alles wat heilig is de creme de la creme van hiphop, electro, dubstep, 'drumnbass, moombahton, discoknallers en hardcore in de mix. En ja, er zal vast ook een (Braziliaans) carnavalskrakertje gedraaid worden. Maar niet te veul, wittewel!?

Ghetto Bingo
Wij zagen deze mannen voor het eerst knallen op Solar en daar ging het dak finaal van de tent. Rawendz en Eric Valentine zijn ondertussen natuurlijk bekende boys in Eindhoven. Ze brengen het gekkenhuis naar de dansvloer: Jersey Turnpike, Loud Music, HipHop, Uk Bass, Classics, Dubstep,en alles daar tussen in. En natuurlijk een shitload aan prijzen, vertrouw daar maar op!!

Les Beats
Brabantse nachten zijn lang. Als je als m/v dj duo dit als motto hebt én ook nog ras Brabanders bent dan moet het wel goed zitten. De één gaat nog lekkerder dan de nieuwste hipster. De ander staat non stop dansend achter de decks. Zo heb je dus wat leuks om naar te kijken en lekkere knallers op te daggeren. Moombahton, electro, hiphop en trap all over the place! 

Rambkoers is de liefde tussen Hank Long (Heibel) en Ramb (Biki90 /  Kattekwaad). “Breder dan de breedste waterval” aldus Ed Langenbach, nachtburgemeester en hoofdredacteur van het toonaangevende muziekblad voor leuke mensen. Dj’s Hank Long (die lange rooie van The Longmen) en Ramb Nemmels (die lange Tilbo van Kattekwaad) laten je voetjes doorhossen op hun fijnste disco, house, electro, hiphop en wobble wobble!

Obscure (SAW / Design Academy / Dub Zero° / Access FM )
Dit Nederlands/Belgische duo is meer dan bekend bij de vaste SAW of Last Last Last Minute Party gangers. Robin Dohmen & Pieter Jan Pieters zijn creatieve duizendpoten die naast hun energieke feest dj sets ook succes boeken met tal van andere artistieke dingen. Maar artistieker dan jullie carnavalscostuums zal het vanavond niet worden.

Onbeskaafd Beukwerk is een drum 'n bass collectief uit Eindhoven. Deze enthousiaste jongens breken met enige regelmaat de tent af in de Aloys. Old skool drum 'n bass met een ferme portie mc geweld voor de liefhebbers. Deze jongens weten hoe ze een feestje moeten bouwen en komen dat nu ook graag  laten zien en horen tijdens deze carnavaleske Heibel! editie.

Pindakaas een smeerbaar collectief van het Brabantse platteland vol vitamine en energie. Zij zorgen voor de hartige, verse, smeuige maar vooral lekkerste tracks om het feestgespuis in een hosbare extase te brengen en een ultiem Pindakaas-party-hardy- habitat te serveren. Biki90 kan er over mee praten. Tijdens de Duch Design Week braken deze hippe boeren lummels de Oude Rechtbank vakkundig af.

Stond eerder in