Uitverkocht

Within Temptation


Within Temptation voor exclusieve preview van de World Tour naar grote zaal!

Within Temptation behoeft geen introductie. Groot in Nederland, nog groter in de rest van de wereld. De band zette een standaard in hoe gothic rock gespeeld moest worden, en werd daarmee een van de grootste Nederlandse bands van de afgelopen jaren. Het leverde ze gouden en platina platen op, Edisons, Gouden Harpen en MTV European Music Awards op.

Dit jaar verschijnt het zesde studioalbum Hydra. De band werkt op dit album samen met Tarja Turunen (15 mei ook in de Effenaar), Howard Jones van Killswitch Engage, Dave Pirner van Soul Asylum en zelfs rapper Xzibit. Een bont rijtje namen, wat de verwachtingen rond Hydra alleen maar groter maakt. Aardschok zet het album in de februari-editie al in hun Tien Maal Eremetaal.

De shows van Within Temptation staan garant voor veel spektakel. Heel veel spektakel. Om de tour rond Hydra, die een paar dagen later officieel van start gaat in Helsinki, met een vliegende start te beginnen, doen ze vandaag één try out show in de Effenaar. Alles wordt dus uit de kast gehaald voor een show van jewelste. In ongetwijfeld de kleinste zaal van de tour! Zorg dat je erbij bent!

Let op: De kaartverkoop start op woensdag 29 januari om 10.00 uur ’s ochtends via de officiële voorverkoopkanalen. Fans die hun kaarten online via TicketMaster bestellen op de eerste dag van de voorverkoop (dus alleen woensdag 29 januari) krijgen de optie om direct het album mee bestellen, met een persoonlijk bericht van de zangeres Sharon den Adel! Dus wacht niet te lang!