Club 3voor12 Eindhoven: Iris Penning + Bells Of Youth


Albumpresentatie Iris Penning


Club 3voor12 Eindhoven: Iris Penning + Bells Of Youth

De talentvolle singer-songwriter Iris Penning presenteert vanavond haar debuutalbum!

De albumpresentatie van het debuut van Eindhovense singer-songwriter Iris Penning wordt er eentje om in te lijsten. Geen stevige rockbands dus dit keer op de Eindhovense showcase, maar een heuse luisteravond met één van de grootste singer-songwriter talenten uit Brabant.

Poster
Iedereen die vanavond komt kijken en luisteren krijgt een poster met het artwork van Iris' cd. Dan heb je natuurlijk meteen de kans om er een handtekening van de artiest zelf op te laten zetten.

Een paar keer per jaar organiseert 3voor12/Eindhoven een clubavond in de Effenaar, waar de Eindhovense muziekscene gepresenteerd wordt aan het thuispubliek. Onbekend maakt daar zelden onbemind. Maar de act van de eerste clubavond van 2014 kan haast geen onbekende meer zijn, maar op 14 maart zal ze in de Effenaar haar belangrijkste optreden zover geven.

Bells Of Youth
Met drie van de vijf afkomstig uit Eindhoven, leek het de redactie van 3voor12/Eindhoven de hoogste tijd om deze ‘all girl band’ voor te stellen aan het thuispubliek. En het momentum kon niet beter: de band is door diverse media getipt als dé act om in de gaten te houden in 2014, heeft momenteel airplay bij 3FM (onze collega’s van 3voor12 hebben ze ook ontdekt) en ze zijn helemaal warmgedraaid na de vele optredens met Popronde eind vorig jaar, waar de poppy folkact een van de sensaties was. Het album van Bells of Youth gaat ‘Boy’ heten en de eerste, behoorlijk aanstekelijke, single heet ‘She Said / He Said’. Bekijk de video hieronder en maak kennis met Bells of Youth!