We All Love 80's & 90's + Remember the 00's


Het beste 80's & 90's feest vanavond in twee zalen met een speciale 00's area!

We All Love 80’s & 90’s duikt vanavond in het verleden alsof het de dag van gisteren was dat Wham! en The Village People de hitlijsten bestormden. Verlang jij ook zo terug naar de tijd dat je urenlang zoet was met je rubik cube, je een apart laatje met schoudervullingen had en je eerder opstond om je kuif te touperen? Het is allemaal weer up-to-date tijdens We All Love 80’s & 90’s! Maak de dansvloer onveilig op ‘Holiday’ van Madonna, ga uit je dak met Prince en dans de longen uit je lijf op ‘Slam Dunk Da Funk’ van Five.

Terwijl jij ‘the moonwalk’ laat zien nemen de VJ’s je met de meest fantastische videobeelden mee terug naar de tijd waarin je aan de buis gekluisterd zat voor The Knight Rider en alle avonturen van Bassie & Adriaan op de voet volgde. Zoek dus je beenwarmers op, laat je bakkebaarden staan en kom naar de Effenaar!

Remember The 00's
Remember The 00’s neemt je een klein stapje mee terug in de tijd. Waar je nog stond te buikdansen op de hits van Shakira en stiekem ook probeerde of je kon shaken als Beyonce. Rap mee op “Moppie” van Lange Frans en Baas B, en check hoeveel Doekoe je nog in je portemonnee hebt voor een Breezer. Ga terug in de tijd toen jij dagen lang aan het msn-en was en een filmmarathon van Lord of The Rings hield. En elke week opnieuw aan de buis gekluisterd zat voor de spannende ontwikkelingen in de serie 24!

 

Stond eerder in