Man or Astro-Man?


+ De Stekkers


Man or Astro-Man?

5...4...3...2...1... Spacecadetten opgelet, Man or Astro-Man? zorgt voor pret!

Man or Astro-Man? 
Sinds de jaren 90 de ‘kings’ van bijzondere vinyluitgaves, de ultieme combinatie van spacerock met 60’s surfrock, ‘over the top sounds’ uit slechte sci-fi films en gitaarpedalen die op het punt van doorbranden staan? Als het goed is gaat het lichtje nu wel bij je branden. Net als het lichtje op de ruimtevaarthelmen van deze opzwepende spacesurf-goden van Man or Astro-man? zelf.

Na een sabbatical op de ‘dark side of the moon‘ van maar liefst 12 jaar (!) komt de band nu met hun achtste album ‘Defcon 5...4...3...2...1’ naar Eindhoven. Leg het Evoluon maar aan de ketting, want deze rockers spacen er zo mee weg.

De Stekkers
De Stekkers zullen vanavond het voorprogramma verzorgen voor Man or Astro-Man?, dus laat die Red Bull maar thuis. De Eindhovense garagepunkband maakt primitive garage met hier en daar een gruizige stoot surf. Het orgeltje jankt lekker door, terwijl de Stekkers zelf het publiek uitchecken met hun overbekende 3-d brilletjes. De perfecte opwarmer voor het psychedelische surfgitaargeweld vanavond dus. Voor fans van o.a. The Mummies, The Sonics en Oblivians!