Soixante Neuf 040


Live on Stage: JAYH JAWSON + Deejays: ENCORE (WAXFIEND & PRIME) + BIGGI ft. GIO (Live) + RGGD DJ’S (JURRIE JAY & PERRY BOX) + MITCHELL SUPREME FT. RODNEY MUSIC + DON JOHN + BRONX DJ + DAZU


It’s that time again!! Vrijdag 31 januari is het tijd voor de eerste editie van SOIXANTE NEUF in 2014. Allereerst willen wij iedereen het beste voor 2014 wensen en dat het een jaar mag worden vol gezondheid, geluk en feesten natuurlijk. Omdat het de eerste editie van het jaar is, moet het uiteraard extra speciaal worden.

Niemand minder dan team ENCORE (WAXFIEND & PRIME) is dan ook de headliner voor deze SOIXANTE NEUF editie. Deze heren zijn de drijvende kracht achter de steevaste uitverkochte wekelijkse ENCORE avonden en zijn vastberaden om Eindhoven te laten zien, waarom dit week na week weer gebeurd! Als dat nog niet genoeg is, komt ladies man JAYH JAWSON ook nog eens al zijn hits ten gehore brengen. Maar ook dan zijn we er nog niet, want DJ BIGGI komt ook met niemand minder dan mister smooth GIO achter de mic. SOIXANTE NEUF BABY! Vrijdag 31 januari zullen alleen toppers de revue passeren.

Het concept zal er alles aan doen om haar Fashion TV award status te behouden en er de 31ste weer een TOP feestje van te maken! Aan de line up, zoals hieronder te zien, zal het zeker niet liggen! Daarnaast zal de locatie weer omgetoverd worden in een SOIXANTE NEUF walhalla. De crew is ready, de EFFENAAR is ready, JAYH, team ENCORE, BIGGI en GIO zijn ready en de gehele 69 line up is ready. De enige die zich nog “ready” moet maken ben JIJ, de bezoeker om op deze avond het maximale te bereiken.

Zie je de 31ste !!!