Rauw & Lauw


Dirtcaps + Ghetto Bingo + Puinhoop Kollektiv + Flamboyant + VJ Noralie


Na 5 edities is Rauw & Lauw nog steeds een vreemde eend in de Eindhovense bijt, maar zeker niet onopgemerkt gebleven bij het Eindhovense publiek!

Rauw & Lauw blinkt uit in de combinatie van nieuwe muziek afgewisseld met classics & pardieknallers. Hierin komen vooral muziekstijlen als R&B, Hiphop, House, Uk house en Bass terug. Rauw & Lauw deelt niets van dit alles op in vakjes maar gooit het op één hoop en maakt daar in combinatie met de tofste artiesten één krazie sexy avond van, samen met jullie!

Puinhoop Kollektiv
We trappen de avond af met de heren van Puinhoop Kollektiv die zich de afgelopen jaren keihard aan het bewijzen zijn met hun totaal getsoorde Café de Puinhoop avonden in Brabant en dj sets en eigen area's bij o.a. bij Weekend Magnifiek, 7th Sunday, Festyland en Solar Weekend!

Flamboyant
Flamboyant is geen vreemd gezicht in Eindhoven en al helemaal niet meer bij Rauw & Lauw. Flamboyant is sowieso een held als het gaat om de setjes die hij aflevert. Het is niet direct in een hokje te plaatsen maar noem het Hiphop en RnB met 2Step, UK Garage en House invloeden. Wij gaan er super lekker op, jij ook toch?

Ghetto Bingo
Om de avond nog gekker te maken hebben we wederom de heren van het welbekende Ghetto Bingo uitgenodigd 25 januari te bingo'en alla 2014! De Bingo boys hebben geen verdere introductie nodig naar ons inzicht. Check hier hun laatste mixtape: https://soundcloud.com/ghetto-bingo/ghetto-dating-hotline

Dirtcaps
Hét unieke en energieke DJ/MC trio wat Nederland kent. Dirtcaps gaan al jaren steady in de clubs. Afgelopen zomer hadden zij eindelijk de doorbraak met een tour langs de Europese costa's! Het dj duo stapt achter de dj booth en playboy Tim de MC klimt erbovenop, of duikt gelijk crowdsurfend het publiek in. Zij komen dit avondje aftoppen in Eindhoven, laat jezelf overtuigen hierbij te gaan zijn door het onderstaande filmpje te checken.

Voor ons is het helder. De opbouw van deze avond zorgt ervoor dat je totaal gesloopt thuis komt en de day after overal spierpijn hebt van de danspasjes die je gedaan hebt.