SAW: Inspector Dubplate + June Miller + Commodo + Tunnidge


+ Devnik b2b Adder


SAW: more bass please!

UPDATE: anwege de spanningen in Oekraïne is Teddy Killerz helaas niet in staat om van Kiev naar Nederland te vliegen. Een vervanger hebben we gevonden in niemand minder dan Inspector Dubplate!

Wat een line up weer! SAW dendert zonder vaart en diepte te minderen voort. Met vanavond de headliners Teddy Killerz, June Miller, Commodo en Tunnidge die voor de wobbles, gierende zaagtanden en dikke sub-bassen zorgen. Gewoon weer een SAW om in een lijstje te hangen. Maar niet aan de muur, want dan trilt ‘ie er meteen weer af. More bass please!

In 2014 richt SAW zich op Bass in de breedste zin van het woord. Denk aan Dubstep, Drum & Bass en UK Bass, maar wel nog altijd kneiterhard.

 

∆ TEDDY KILLERZ (OWSLA | RU/UA)
Dit duo, afkomstig uit Rusland en Oekraïne, staat bekend om hun diversiteit binnen de EDM. Hun producties zijn voornamelijk gericht op Bass en variëren van Dubstep, Drum & Bass, Breaks en lekkere vieze TRAP. Skrillex was zo onder de indruk van hun Remix voor de ‘Make It Bun Dem’ Remix Contest dat ze niet alleen werden uitgekozen als winnaars, maar dat hij ze ook meteen heeft getekend voor zijn baanbrekende label; OWSLA. Verwacht een harde set met veel variatie, waarbij stilstaan je niet zal gaan lukken.

∆ JUNE MILLER (RAM Records| NL)
Drum & Bass liefhebbers kunnen al een tijdje niet meer om June Miller heen. Deze eindbazen van Nederlandse bodem zijn hard bezig om kneiter dikke tunes eruit te pompen. En dat lukt ze aardig goed, met releases die niet meer op één hand te tellen zijn, op onder andere Andy C’s Ram Records, Critical Music en Drum&Bass Arena. June Miller zal je deze editie een hoge dosis Bass, een diverse sound en een hele hoop energie brengen.

∆ COMMODO (Deep Medi / Black Box | UK)
Deze man behoort tot de top van de diepe dubstep wereld. Hij heeft al veel puike releases op zijn naam staan, bij onder andere de touwtrekkers van de diepe dubstep; Deep Medi Musik. Oefen vast je meest smerige bassface en dan moet het helemaal goedkomen de 22e.

∆ TUNNIDGE (Chestplate / Deep Medi | UK)
Aangezien Tunnidge afgelopen editie niet kon komen, laten we hem nog een keer overkomen als goedmakertje! Met releases op Deep Medi, Chestplate en Origin Audio is deze Engelse producer niet meer weg te denken uit de Dubstep scene. Met zijn monsterlijke en donkere sound begeef je je al snel in de duisternis. Check trouwens ook even zijn laatste (moddervette) release op Chestplate, het label van ‘papa’ Distance.