VoNK


Muktar + Kevino Martino + Sounds By JB


Gratis toegankelijke fonkelverse, knapperige techno, met een lekkere en vertrouwde smaak, maar tòch anders. Gerijpt op Eindjes' vruchtbare bodem en te plukken in de Effenaar.

Met een VoNK van een teraton sloten we het vorig jaar succesvol af. In 2014 gaan we vrolijk verder met waar we gebleven waren, lokale technohelden die je gratis van je sokken blazen met de lekkerste tracks die er onder de zon te vinden zijn. Vanavond een line-up met drie heren die al enige tijd sluimerend onder de oppervlakte opereren: Muktar, Kevino Martino en Sounds By JB.

Muktar (Paul Jonkers) kent zijn weg binnen de technoscene (o.a. Escape, Mezz Breda, XT3 Radio) en is als geen ander in staat om je te hypnotiseren met diepe house- en technotunes. Maar laat je niet voor de gek houden, want net zo makkelijk slaat hij je genadeloos om de oren met de meest opzwepende beats. Muktar is niet alleen achter de decks actief. In 2014 zullen we vast en zeker de vruchten van zijn vele uren in de studio kunnen plukken.

Van Kevino Martino aka Kevin Martens, staat al ruim 5 jaar een belangrijk deel van zijn leven geheel in het teken van de elektronische dansmuziek. ‘Excentriek’, ‘flamboyant’ en ‘eigenzinnig’ zijn de kernwoorden die zijn muzikale vonk aandrijven. We missen er nog één om het af te maken: ‘energiek’. Kevino Martino is klaar voor de volgende stap die hem onder de grote lampen en tussen je oren zet. Met gepaste trots maakt VoNK de plaats vrij.

Het waren de eerste synth-pioniers, zoals o.a. Jean Michel Jarre, en de allereerste releases van de legendarische CD serie Serious Beats, die het muzikale hart van Sounds By JB (Jan Boerlage) sneller lieten kloppen. Het heeft hem geleid naar een focus op vele online collabs met DJ’s uit de hele wereld, van Detroit tot Pakistan. Vanavond niet online en niet somewhere op deze aardbol, maar in levende lijve in hometown Eindje op VonK. Maak je klaar voor een progressieve set met technosounds from all over the world, hier en daar een fijne verrassing, maar vooral non stop dikke beats!