Joan As Police Woman


+ Qeaux Qeaux Joans


Na top show tijdens Naked Song 2011 terug naar Eindhoven met nieuw album 'The Classic'.

Dankzij haar zeer indrukwekkende CV als het gaat om samenwerkingen, vergeet je soms bijna dat Joan Wasser ook nog prachtige albums maakt als Joan As Police Woman; Licht rockend, zwoel, maar ruig en funky genoeg voor een rokerige nachtclub.

Haar vijfde genaamd 'The Classic', komt eraan en dat betekent een fijne tour die gelukkig ook weer langs de lichtstad voert, na haar indrukwekkende show tijdens Naked Song Festival 2011. Wasser is een markante vrouw. Ze was de vriendin van Jeff Buckley toen hij overleed, speelde in de band van Antony & The Johnsons én ze stond op het podium met Lou Reed en Elvis Costello.

In het verleden werkte ze al met grootheden als Damon Albarn, Rufus Wainwright en David Sylvian. Deze dame kan niet anders dan steengoed zijn dus, net als haar show vanavond. Kom maar op met die nieuwe plaat!

Qeaux Qeaux Joans
Vanavond terug in de kleine zaal is een van de beste stemmen die we hier ooit hebben gehad: Qeaux Qeaux Joans! Ze zong al de sterren van de hemel tijdens Brandend Zand 2012 en in 2013 deed ze de kleine zaal aan ter promotie van haar ‘alternatieve Rhythm & Blues’ album ‘No Mans Land’.  Stilletjes werkt deze dame nu aan nieuw materiaal en zal wellicht vanavond een tipje van de sluier laten horen tijdens deze exclusieve show. 

Joan As Police Woman

Qeaux Qeaux Joans