Jebroer


Leger van Jebroer Tour


+ Stepherd & Skinto + dj Mr. Wonder


Jebroer

Met meerdere State Awards op zak, de uitverkiezing tot 3FM Serious Talent, een nominatie voor 3voor12 song van het jaar, een spot on Noorderslag en vele shows in Nederland, België en Spanje is het dan eindelijk zover: Jebroer komt met zijn eigen clubtour naar de Effenaar!

Heel veel aanstekelijke hiphop en een vleugje electro, dat is Jebroer. Een goudeerlijke gast, in your face en duidelijk hoorbaar op straat opgegroeid. Met Nouveau Riche en Boaz van de Beatz als producer bracht hij zijn eerste hitsingles uit. Nummers als ‘Btje vliegen tog’, ‘Vriendje’,  ‘Nooit Meer Slapen’, ‘Allemaal Lichten’ en ‘omlaag’ zijn goed voor honderduizende views op youtube. In diezelfde periode gaf Jebroer shows op festivals als  Solar, Paaspop en Noorderslag en reisde hij samen met Mr. Polska door heel Nederland voor shows in de poppodia.

Ondertussen maakt Jebroer zijn opwachting op de remix van Yellow Claw’s hitsingle ‘Allermooiste feestje’ en brengt hij zijn eigen single ‘Herrie in me oor’ uit. Het nummer groeit uit tot een van dé clubhits van 2012, ook is Jebroer te horen op een andere grote clubhit: ‘Nooit meer slapen’ van Yellow Claw waarmee hij zijn eerste notering in de hitlijsten scoort. Maar alsof deze baas nog niet druk genoeg is, toont hij het zelfde jaar dat hij over meer kwaliteiten beschikt. Zo ken je hem misschien ook van de serie ‘Van God Los’, de korte film ‘De Zure Inval’ of het onlineprogramma ‘Nosso in je osso’.

Na al dit harde werken is het eindelijk tijd voor een eigen clubtour van Jebroer. Met zijn nieuwe album (uit in januari) op zak, en een flinke dosis energie geeft Jebroer een rauwe ‘in your face’ show inclusief support-act en een dikke afterparty.