Sheila E. - A funky aftershow and very special guests


Radio 6 presenteert...


line-up: Sheila E. and band + Candy Dulfer + Marcus Miller + Ruben Hein + Shirma Rouse + Sherry Dyanne + meer namen volgen!


Een zeer bijzonder last minute concert van Sheila E. en een aantal speciale gasten!Foto: Patrick Spruytenburg

Natuurlijk is Sheila E vooral bekend als de drumster van Prince. Zo speelde ze onder andere mee op de albums Sign ‘o’ The Times en Lovesexy, en dus ook op de hits You Got The Look en Alphabet Street. Maar ook solo heeft ze een aantal kneiters van hits, waaronder A Love Bizarre en The Glamorous Life.

Naast Prince werkte Sheila E ook samen met Lionel Richie, Marvin Gaye, Herbie Hancock, Diana Ross en Jennifer Lopez en Beyoncé. Vorig jaar stond ze nog op het podium tijdens de Academy Awards samen met Pharrell Williams.  

Ook vanavond zal Sheila E met een aantal speciale gasten het podium delen om een dampend feestje te bouwen. Vooralsnog hebben niemand minder dan Candy Dulfer, Sherry Dynanne en Shirma Rouse toegezegd mee op te treden.

Candy Dulfer behoort geen introductie. Als saxofoniste heeft ze vaak opgetreden met Prince en dus ook met Sheila E. Shirma Rouse is onder andere bekend als achtergrondzangeres van Anouk. In de loop van de week zullen er nog veel meer gasten bekend worden gemaakt, dus houd deze pagina in de gaten!

Tot nu toe bevestigd:
Sheila E and Band
Candy Dulfer
Marcus Miller
Ruben Hein
Shirma Rouse
Sherry Dyanne