Heibel! met Johnny Digital + KLDR + Deep Mouse


nu-disco / deep house / electro / techno / hiphop


Een hoop gedoe voor niks!

 

Vanavond word het relletje op de dansvloer geschopt door het Johnny Digital, Deepmouse en KLDR.

Johnny Digital (Biki 90) is een graag geziene gast op Heibel! Hij starte als 16 jarig broekkie na schooltijd met de platen van zijn broer te dj-en in Le Beat onder het pseudonym DJ Wenk, destijds zijn graffity naam. Hij maakte school met de Samplism crew. Nu hij als dj veel meer draait dan alleen hiphop, is zijn naam veranderd in Johnny Digital. Met 10 jaar ervaring op zak staat hij garant voor een feest mix van funk, hiphop, nu-jazz, electro en nu-disco.

Deep Mouse is het alterego van Mirwais Alkuzia. De man achter Meet The Streets heeft heimelijk een enorme passie ontwikkeld voor deep house. Hij dropt op Soundcloud met enige regelmaat zijn heerlijke We Go Deep dj mixes. Nu we bij We Go Deep #5 zijn aanbeland vonden wij het de hoogste tijd dat hij zijn kunsten eens op het Heibel! podium komt vertonen. Een primeur dus! 

KLDR is de techno en electro samenwerking van Rogue Trades (Benjamin Nolten) en Hekkla (Tim Schellekens). Zij maken onderdeel uit van het SPATIAL collective dat nu nog alleen voeten aan de grond heeft in Den Bosch maar binnenkort ook zal verschijnen in Eindhoven en Tilburg.