Soul Sister Dance Revolution + Automatic Sam + Taymir


Soul Sister Dance Revolution + Automatic Sam + Taymir

Drie moddervette Nederlandse rockbands bundelen krachten in swingende triple bill.

Soul Sister Dance Revolution
Eindhoven Rockcity? Wellicht, maar eerlijk is eerlijk, Den Haag brengt al sinds de hoogtijdagen van de ‘Earring’ geweldige rockbands voort. Soul Sister Dance Revolution is er daar zeker één van. Met hun briljante mix van stevige rock, gekke synthlijntjes en swingende ritmes gingen ze als een orkaan door ons land en keerden na elke show met meer fans terug naar de stad achter de duinen. Hun debuut ‘Playground Kids’ is een moddervet album en de show van vanavond in de Effenaar, gaat zelfs daar nog een tandje overheen.

Automatic Sam
Deze kerels zitten in de muziek voor de muziek ‘and they mean business!!’ Hun tweede langspeler ‘Sonic Whip’ borduurt stevig rockend voort op hun debuutalbum en werd door meer dan een handvol popjournalisten betiteld als ‘nu al het beste in Nederland opgenomen rockalbum van het jaar’. Hebben wij daar iets aan toe te voegen? Ehm, nee. Of trouwens, wel, namelijk: live is het nog stoerder!

Taymir
Oeioeioei, wat een fijne eerste single van Taymir. Hij heet ‘Aaaah’ en is vrolijk, puntig, maar vooral catchy as hell en niet uit je kop te slaan, op een fijne manier. Taymir is gewoon Nederlands. Hoewel gewoon. Op deze jonge gasten mogen we gewoon heel erg trots zijn. Taymir klinkt zoals The Beatles geklonken hadden, als ze in 2012 bij elkaar waren gekomen.